Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Film- og fototur til Berlin

Foto- og filminteresserte inviteres til tematur til Berlin 19. til 22. februar der både Berlin Filmfestival og en rekke interessante fotoutstilinger står på programmet.
Pressemelding: Aktive Fredsreiser i samarbeid med Risør Fotofestival, Risør Fotoklubb og Risør Filmklubb inviterer alle som er interesserte i film og foto til en Berlin-tur som også faller sammen med den store internasjonale filmfestivalen i Berlin. Turen er åpen for alle.

Turen vil gi muligheter til å oppleve Berlin Filmfestival på nært hold, inkludert noen mulige glimt av internasjonale filmstjerner og en bred oversikt hva filmåret 2010 har å by på. Det blir også besøk til det enorme filmstudioet Babelsberg, der blant annet Tarantinos ”Inglourious Basterds” og Polanskis ”The Ghost” er produsert og filmer som ”Valkyrie” og ”The International” er spilt inn.

De fotointeresserte kan besøke det store Helmut Newton museum for fotografi der Newtons liv og arbeid presenteres i full bredde. Her finnes også en av Europas beste fotobokhandler. På det store visuelle museet C/O Berlin vises utstillingene ”The Impossible Peace” av krigsfotografen Don McCullin og ”The Places we Live” av den norske Magnum-fotografen Jonas Bendiksen. Denne utstillingen vises med støtte av Nobels Fredssenter i Oslo.

Ellers gir Berlin mange fine motiver for fotointeresserte som selv vil fotografere. Det blir også noe tid til å oppleve Berlin på egen hånd med Aktive Fredsreisers nye Berlin-guide i sekken.

Mer info
Per Kr. Lunden - Nok av interessante fotomotiver i Berlin
Nok av interessante fotomotiver i Berlin
Per Kr. Lunden

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu