Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Grunnkurs i lyssetting

Lær profesjonell lyssetting med to av Norges mest erfarne fotografer.
Kunnskap om lys er essensielt skal man bli en god fotograf, og er ofte det som som skiller de gode fra de beste.

Etter et langt liv i bransjen har Ivar Greftegreff lært opp mange kjente, norske fotografer i lyssetting. Sammen med den erfarne reklamefotografen Kjell Brustad tilbyr de nå flere fagkurs i lyssetting – strippet for underholdningsfaktor og basert på god, gammeldags presisjon og nøyaktighet.

Grunnkurset er for nybegynnere som ønsker både en teoretisk og praktisk tilnærming til lyssetting. Vi tar for oss lysets karakter og egenskaper, forståelsen for – og bruk av – ulike lyskilder, samt et bredt spekter av lyssettinger. På kurset vil vi lyssette mennesker, mat, smykker, actionbilder og interiør, i tillegg til å ”male” med lys.

Kurset vil gi deg en bred forståelse for hvordan lys kan påvirke stemningen i et bilde, samt hvordan du kan oppnå full kontroll over kunstig og eksisterende lys.

Lyssettinger for videregående
Etter å ha fullført grunnkurs i lyssetting kan du bygge på med spesifikke kurs rettet mot ulike typer oppdrag. Vi tilbyr skreddersydde kurs for portrettering, mat og produktfotografering.

Tilbudene utvides fortløpende. Følg med på www.bildernordic.no for nye kurs.

Om kursholderne
Kursholdere på samtlige kurs er Kjell Brustad og Ivar Greftegreff. Kjell Brustad har vært profesjonell fotograf i 25 år. Han har tidligere jobbet som pressefotograf, men har siden 1992 drevet eget fotostudio med hovedvekt på reklame. Ivar Greftegreff har lang fartstid som reklamefotograf, samt bred erfaring som kursholder i lys og fargelære. Han er også sensor for fagprøven i fotografi.

For mer informasjon og påmelding, se www.bildernordic.no
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu