Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Automatiske Tanker

Student ved Oslo fotokunstskole, Glenn Thomas, er fra neste uke aktuell med sin første separatutstilling på Oslo fotokunstskole Galleri.
- Glenn Thomas føyer seg inn i rekken av spennende studenter fra Oslo fotokunstskole med en lys fremtid innenfor fotoarenaen. Etter sitt første trykk på speilreflekskameraet i 2008, har kjærligheten bare vokst for fotokunst. Kunstnerens bildeserier blir tatt innenfor bestemte områder, f.eks. Grunerløkka i Oslo, hvor fotoserien "Automatiske tanker" ble utført. Han jobber analogt, fotograferer detaljer i bybildet og motiver fra ulike institusjoner bl.a. Anker Hotell, heter det i en pressemelding fra Oslo fotokunstskole Galleri.

Pressemelding:
Automatiske tanker fremstiller rom og objekter i abstrakte former med motsetninger av linjer, lys og perspektiver. Dette gir uttrykk for sterke og forskjellige sinnstemninger som mennesket kan besitte. Bildene reflekterer angst på en vakker, humoristisk og en urolig måte. Betrakteren vil få inntrykk av det samme, men vil samtidig kunne danne seg sine egne tolkninger av hva bildene forestiller. Automatiske tanker er en sosial dokumentasjon av sinnet, hvor det er lagt vekt på underbevissthetens følelser, dens uttrykk og funksjon.

Glenn Thomas er opptatt av det surrealistiske ved menneskets sinn, samtidig som han er samfunnsengasjert. Han belyser objekter som man kan regne som uinteressante til å få en dypere betydning, enten ved det visuelle eller det tematiske. Han setter sammen prosjektene i serier av spor etter mennesker og sterke stemningsutrykk som har en dokumentarisk stil. Til slutt blir summen nærmest et subtilt puslespill.


Dørene åpner torsdag 11. mars kl. 1900 på Oslo fotokunstskole Galleri, Schous plass 1 Grunerløkka.

Øvrige åpningstider er kl. 1100-1800 frem til 18. mars.

For mer info:
http://www.GlennThomasphoto.com


Glenn Thomas - Untitled
Untitled
Glenn Thomas
Automatiske tanker
Glenn Thomas - Untitled
Untitled
Glenn Thomas
Automatiske tanker

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu