Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs natur og makro for nybegynnere

Hos oss i skogen har en nybegynner unike muligheter til å lære grunnleggende kamera teknikk, makrofotografering og dyre- og fuglefotografering.
Kurset er for deg som har fotografert uten at du forstår hvordan kamera fungerer, eller du har kjøpt nytt kamera og vil lære fotografering med manuelle innstillinger som er basis for kreativ fotografering ute i naturen og inne. Med vår metode og utstyr lærer du raskt bruk av blender og lukker, lysmåler, Iso, fokussystemet og hvordan eksponere riktig, bildekomposisjon og bruk av histogram. Det meste av dagen brukes til praktisk makrofoto og dyre- og fuglefoto. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, derfor vil du ikke mangle motiver når du arbeider med naturfoto. Kamera eller optikk du mangler kan du låne gratis av oss. Maks antall på kurset er 6 stk.

Vi som driver familiefoto.no og naturfotografen.com har lang erfaring med fotografering av barn, bryllup, modeller i fotostudio og livet i naturen hvor vi bor. Dette er kunnskaper vi gjerne deler med dere som kommer på kurs.
Velkommen til oss i skogen 90 minutter med bil fra Oslo, 2 timer fra Skien og en time fra Hønefoss.

Pris denne dagen kun Kr 1600,00 pr person inkludert lunsj.

For påmelding, send en e-post til: post@naturfotografen.com

Mer informasjon om oss og kurs finner du på www.naturfotografen.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu