Gassco fotokonkurranse: Fang energi!

Vi ønsker å utfordre deg som elsker å fotografere til å delta i Gasscos fotokonkurranse! Hvordan kan kameraet ditt fange energi? Gavekort på fotoutstyr for 10.000,- kan bli ditt!
Gassco har de tre siste årene hatt en annonsekampanje hvor vi har brukt bilder av den internasjonalt anerkjente fotografen Knut Bry. Nå ønsker vi å fornye annonsekampanjen vår med nye fotografier, og utlyser derfor en fotokonkurranse særlig myntet på lokale fotografer på Haugalandet.

Med konkurransen vil vi utfordre og inspirere til kreativitet og utvikling, samtidig som vi ønsker å bruke vinnerbidragene i profileringssammenheng, som eksempelvis annonser, brosjyrer etc. både nasjonalt og internasjonalt.

Premier
1. premie: Gavekort på fotoutstyr for 10 000,-
2. premie: Gavekort på fotoutstyr for 5 000,-
3. premie: Gavekort på fotoutstyr for 3000 ,-

Fang energi!
Gassco driver et av verdens mest effektive transportsystemer for gass. Vi har ansvaret for at norsk gass kommer trygt og sikkert fram, slik at mennesker i Europa får lys og varme. Vi ønsker en personlig og nyskapende fortolkning av dette.

- Hvordan kan kameraet ditt fange energi?

Hver dag er vi mennesker både avhengig av og en del av transport og overførsel av energi. Hvordan ser dette ut for deg?

Innsending
Hver deltaker kan levere inntil fem bilder. Bare bilder i digitalisert form vil bli vurdert. Se konkurranseregler og fotobrief på gassco.no for ytterligere detaljer knyttet til konkurransen.

Bidrag sendes til fotokonkurranse@gassco.no. Siste innleveringsfrist er 01.09.2010.

En egen jury vil gå gjennom alle bidrag til konkurransen og kåre vinnerne. Dersom vinnerbidraget blir brukt i annonsesammenheng, nasjonal eller internasjonalt, vil fotografen honoreres for dette, i tillegg til premie.
 - Bli med i Gasscos fotokonkurranse.
Bli med i Gasscos fotokonkurranse.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu