Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

The Drama within

En reise gjennom virkelighet og fantasi. En blanding av surrealisme og realisme. En levende utstilling som skifter motiver og mening gjennom hele perioden fra 9.juni - 26. juli.
PRESSEMELDING:

Nok en gang tar Espen Mork Dahl i bruk veggene på erverdige Cafè Det Lindvedske Hus i Arendal.
The drama within er en utstilling der alle bildene samspiller med hverandre på en litt annerledes måte, selv om de også står godt hver for seg.

-Jeg lar utstillingen være som livet. Noen ganger er alt idyll, fint og vakkert, mens andre ganger er alt fargerikt kaos, på godt og vondt.
Ved å skifte ut diverse motiver underveis, lar jeg utstillingen bli mer levende for betrakteren - det er ikke de samme bildene som møter dem hver gang de kommer, den overrasker, puster og lever med oss.

Bildene varierer fra klassisk sort/hvitt til fargerike photo/Graphic og malerealisme, som han kaller det, og de fleste motivene er fra Arendals området, med stor vekt på byens stoltheter, Store og Lille Torungen fyr.

-Det er spennende og utfordrene å skape flere motiver utifra et grunnmotiv - det å se ting på flere måter. Befolkningen kjenner seg igjen, men samtidig er det noe annerledes og ukjent.
Fyrene er byens stolthet, og har vært det i mangfoldige år. Jeg satt ofte i vannkanten på Hisøy og kikket utover havet og horisonten, hvor fyrene er en naturlig del av det visuelle bildet. Derfor har disse fyrene blitt en viktig del av meg, og mine verk.

Tidligere har han hatt skjulte kommentarer under sine utstillinger og prosjekter. Kan dette også være en kommentar til forbruker og informasjonssamfunnet?


Espen Mork Dahl har tidligere deltatt på utstillinger ved blant annet:

Art Raw Gallery, Chelsea, New York, The Inaugural exhibition, 2009
Norsk Teknisk Museum, Oslo, Klima X, 2008
Ringve; Nasjonalmuseet for musikk og musikkinstrumenter, Black Metal - fra gravstøtte til statsstøtte, 2008
LEVE- Verdensdagen for selvmordsforebyggende arbeid, Rådhusplassen Oslo, 2006
CYAN Galleri Oslo, 2006
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu