Oslo Fotomaraton 2010

Choose your weapon! Lørdag 21. august inviteres alle fotointeresserte til en tolv timers fotodyssé i hovedstaden. Digital, analog, polaroid eller engangskamera - hva er ditt foretrukne våpen?
Fotomaratonet går ut på å ta en serie på tolv bilder i løpet av tolv timer. Deltakerne får hver tredje time utdelt tre nye tema som skal fortolkes. Temaene deles ut på sjekkpunkter fordelt utover byens kafeer og vannhull, og deltakerne må fysisk innom hvert sted for å stemple deltakerkortet sitt og hente de nye oppgavene. Maratonet har et overordnet tema som gjenspeiles i de 12 oppgavene som blir utlevert i løpet av dagen. Den som leverer den beste serien vinner, og det blir også kåret en vinner for beste enkeltbilde.

Verdens første fotomaraton ble arrangert i Madrid i 1985, hvor 2 500 mennesker og kameraer deltok i en konkurranse som gikk over et helt døgn. Siden har fotomaraton blitt arrangert mange steder rundt om i verden, også i Oslo. Det er imidlertid noen år siden sist, og Oslo Fotomaraton 2010 er et forsøk på å blåse nytt liv i denne tradisjonen.

Oslo Fotomaraton 2010 finner sted lørdag 21. august. Starten går fra Café Vespa i Københavnsgate 2 på Grünerløkka kl. 11.00

For påmelding og mer informasjon, se www.blanko.no/fotomaraton
 -
Kristin Østerhus -
Kristin Østerhus

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu