Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

LUCID - fotoutstilling

LUCID presenterer fire London-baserte fotografer, Marco Pereira, nathan Cook, Tone Wiik og Marianne Bjørnmyr. Her finner vi et utvalg av prosjekter basert på varierte fotografiske tolkninger. Fotografenes kobinasjoner med psykologi, fiosofi, antropologi og kreativ skriving har satt et intressant og nysgjerrig preg på utstillingen.
PRESSEMELDING:

Utstilligen LUCID er satt sammen av arbeider fra fire London-baserte fotografer, Marco Pereira, Nathan Cook, Tone Wiik og Marianne Bjørnmyr. Tone og Marianne er vokst opp i Bodø og inviterte Marco og Nathan på deres første besøk sommeren 2009. Etter endt utdanning i England bestemte de seg for å reise tilbake til Bodø for å sette sammen en utstillig med utvalgte arbeider.

LUCID viser et bredt utvalg av forskjellige tydninger av fotografi, hvor flere tolkninger av fotografiets bruk er representert, fra dokumentar og kunst til konseptbaserte og filosofiske retninger. Arbeidene viser en nysgjerrighet og sensitivitet mot fotografi som redskap i måte å se og tenke på den verdenen vi lever og bor i. De skaper mening og grunnlag for refleksjon i det symbolske og kompliserte samfunnet rundt oss.

Åpningen av utstillingen er torsdags kveld (26. aug) kl 18.00. Alle er hjertelige velkomne! Forfriskninger vil bli servert.

Øvrige åpningstider: Fredag, lørdag og søndag 12.00 - 18.00.
Adresse: Gamle Riksvei 53, 8070 Bodø

Prisliste for alle arbeider på forespørsel. I tillegg vil det være åpent printsalg hele helgen.
Nathan Cook -
Nathan Cook
Fra serien ' What flees the light takes place in the dark'
Nathan Cook -
Nathan Cook
Fra serien ' What flees the light takes place in the dark'
Nathan Cook -
Nathan Cook
Fra serien I.O.U

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu