Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Fotofest i Tromsø

Det blir Polar Fokus i Tromsø i år også. Med utstillinger, seminarer, fotografisk festaften, galleri i gågata legger fotofesten lista litt høyere enn forrige gang.
PRESSEMELDING:

Fotofesten gjentas i Tromsø
Det blir Polar Fokus - en fotofest i Tromsø i slutten av oktober i år også! Vi vil ha en event med fokus på mennesker og miljø i nord, bringe god fotografi til byen og løfte fram det som finnes her. Vi ønsker å samle de ulike fotomiljøene til en langhelg i Tromsø.

HVA: Utstillinger, seminarer, fotografpresentasjoner, sosiale aktiviteter.
NÅR: 27-31.oktober 2010
HVORDAN: Vi er et styre som skal få alle til å trekke i samme retning og være en paraply for de ulike samarbeidspartnerne, lage profilen og stå for program og markedsføring. Men i år står vi også for flere egne arrangementer.


Hvem og hva
- Gry Garness, opprinnelig fra Tromsø, reiste til London og har en stor karriere som fotograf og retusjør. Kommer for å stille ut på G og være med på ”billedbad” på driv, samt et seminar.
- Bjarne Riesto fra Vadsø og Nikolai Zholnin fra Murmansk har vi samlet for utstilling på Tromsø museum, ”Grenseløse bilder” kalles prosjektet og den norsk-russiske samutstillingen er støttet av Barentssekretariatet.
- I samarbeid med Perspektivet Museum kommer den danske fotografen Joakim Eskildsen, han stiller ut bilder, holder foredrag og har omvisning på utstillingen.
- Fokus 2010. Bildebad og fotografpresentasjoner på lerret.
- Fashionshoot på kjøpesenter
- 10 avgangselever fra Kulturama i Stockholm setter seg i en minibuss og kjører til Tromsø for å stille ut.
- I samarbeid med Tromsø Fotoklubb tas butikkvinduene i Gågata i Tromsø i bruk til en lang utstilling.

For mer informasjon om fotografene og fullstendig program se http://polarfokus.no

Hvem er vi: Jens Kristian Nilsen (Festivalsjef), Lars Åke Andersen (styreleder), Erlend Johnsen, Bjørn Joachimsen (kreativ leder) og Sigrid Mogård (økonomiansvarlig).

Samarbeidspartnere:
Økonomisk støtte fra Barentssekretariatet, Tromsø kommune og Troms Fylkeskommune. Andre partnere er Perspektivet Museum, iTromsø, Tromsø museum, Tromsø fotoklubb, Pecha Kucha Night Tromsø, Galleri Karl Johan, kafé G, Lørdagsuniversitetet
Nikolai Zholnin -
Nikolai Zholnin
Bjarne Riesto -
Bjarne Riesto
Gry Garness -
Gry Garness
Joakim Eskildsen -
Joakim Eskildsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu