Fotososiologi 15 studiopoeng ved Høgskolen i Lillehammer

Fotososiologi er et teoretisk og praktisk emne som gir en innføring i kritiske perspektiver på fotografi. Det er et tverrfaglig deltidsstudium.
PRESSEMELDING:

Vi anvender teori og begreper fra fagfeltene filosofi, sosiologi og medievitenskap, og leser og diskuterer klassiske tekster om fotografi. Fotososiologi er dels praktisk ved at studentene skal skape en visuell fremstilling av et sosialt miljø med fotografi og tekst. Målet er å fremskaffe kritisk refleksjon rundt måten vi bruker fotografiet på og øve opp ferdighet til å formidle sosiale miljøer, temaer og ideer.

Fotososiologi starter i januar og har eksamen i begynnelsen av mai. Det blir fire samlinger på torsdag ettermiddag og fredag i ukene 3, 7, 10 og 14. Eksamen består av en selvvalgt skriftlig oppgave på ca. 3000 ord og et praktisk fotoprosjekt med et to siders refleksjonsnotat.

Opptakskrav er generell studiekompetanse/godkjent realkompetanse. Emnet har lokalt opptak. Du søker elektronisk på hil.no. Søknadsfrist er 1. november 2010. Ved ledige studieplasser vil det bli løpende opptak fram til studiestart i januar.

Mer informasjon finnes på hil.no. Spørsmål om opptak rettes til Studenttorget på tlf 61 28 81 02 eller e-post: studenttorg@hil.no. Spørsmål av faglig karakter rettes til Tine Blom: e-post: Tine.Blom@hil.no, tlf. 61 288 54 el. 907 51053
Tine Blom -
Tine Blom

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu