Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Eva, Atle og Trond

... tre søkende sjeler som møttes første gang på fotokurs for knappe tre år siden, kaster seg ut på dypt vann og holder sin debututstilling - Vernissage lørdag 6/11 - kl 18.00.
PRESSEMELDING:

- Eva, Atle og Trond er tre søkende sjeler som møttes første gang på fotokurs for knappe tre år siden. Resultatet har blitt et trekløver med forskjellige uttrykk, som kort kan oppsummeres som en samling observasjoner, tanker og øyeblikk. Lekende, nevrotisk, spørrende, angstfylt og betraktende er elementer du vil finne igjen i bildene. Noen ganger alt på en gang, andre ganger bare det enkle og stilistiske.

Ustillingen henger på Albin Art, Briskeby fra 6/11 - 11/11

Åpningstider

lørdag - søndag (12.00 - 16.00)
tirsdag - torsdag (12.00 - 17.00)
mandag stengt

Vernissage lørdag kl 18.00

Eva Hjerkinn (31 år)

Utdannet landskapsarkitekt og jobber til daglig med design og prosjektering av utearealer. Som landskapsarkitekt og i egne prosjekter liker hun å integrere ulike aspekter av grafisk design, illustrasjon, arkitektur, kunst og fotografi.

Eva har lenge hatt en spesiell interesse for fotografi og har tatt fotokurs i regi av Folkeuniversitet i Oslo. Inspirasjon til bilder og fotografering henter hun fra mennesker, jobb, musikk, film og bøker.

Trond Lindholm (49 år)


Trond tok opp fotografering for knappe tre år siden i søken etter en ventil for kreative spenninger. Det er for tidlig i hans utvikling til at han har funnet sin stil, men foto er blitt en daglig kilde til inspirasjon, og kanskje en liten flukt fra hverdagen.

Atle Alvær (52 år)

Atle lever og ånder med sine bilder og har fotografert i en årrekke på fritiden. Hans arbeider er et speilbilde av hans indre tanker og hans skråblikk på livet.
Eva Hjerkinn - rekviem
rekviem
Eva Hjerkinn
Eva Hjerkinn - sonen
sonen
Eva Hjerkinn

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu