Finn formen av et hjerte

LHL inviterer til åpen fotokonkurranse hvor de utfordrer amatør-, hobby og profesjonelle fotografer til å finne formen av et hjerte.
Tema for konkurransen er Hjerteformer. Vi ønsker å sette søkelys på at en av tre kvinner dør av hjertesykdom. De innsendte fotografiene vil være en avgjørende del av tidene største kampanjemobilisering fra LHL.

Konkurransens fagjury vil bestå av Anne Lise Flavik (leder), Marie Sjøvold, Mia Gundersen, Bård Ek og Anne Henriksen (LHL). De vil gjøre en vurdering av de innkomne bildene.

De 30 beste bildene skal sendes ut på en landsdekkende utstilling som skal føres opp på torg eller trafikk-knutepunkt. Utstillingen vil bli sett av flere hundre tusen mennesker. I tillegg vil bildene bidra til å skape oppmerksomhet og støtte opp om en viktig sak. Det arbeides også med en teknisk løsning som muliggjør salg av bildene fra kampanjens nettbutikk i store format. Dersom dette gjennomføres, så vil en fjerdedel av inntektene fra salget tilfalle fotografen. De resterende midlene vil overføres til Hjertefondet vi bygger opp.

LHL vil arbeide for betydelig eksponering av utstillingen i hver enkelt by. Den vil bli det samlende element i mobiliseringen for kvinnehjertet.

Vi ønsker at du skal sende inn bilder som inneholder motiver med hjerte form(er). Bildene kan være både med eller uten mennesker, klisjeer eller annerledes, spennende eller vakre. Bruk fantasi og kreativitet, skap eller finn fram bilder dere har tatt før! DET Viktigste er at vi får et stort mangfold av bilder som skal bli en flott utstilling for LHL.

Vinneren underrettes per e-post eller mobil, så snart som mulig etter juryering.

Personopplysninger - herunder, telefonnummer og /eller e-postadresse som vi mottar gjennom at deltakerne melder seg på til konkurransen, kan med deltakerens samtykke brukes av oss i informasjonsarbeid.

Bidrag til konkurransen sendes til hjertelig@lhl.no

Webside:
http://www.hjertelighilsen.no/?ItemID=1335
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ana Marie S.
Da forstår jeg.. Utrolig kjedelig for oss som er med i utstillingen.
31.1.2011
Frank H.
Det handler rett og slett om at enkelte er så slappe at de ikke klarer å sende oss pressemeldinger om utstillinger og vi kan ikke løpe etter alle for å få dette inn.
31.1.2011
Ana Marie S.
Hvorfor er ikke denne utstillingen med i oversikten på foto.no?
Trodde det ville være informasjon om dette her også.
31.1.2011
Lise S.
Så spennende!! Bra sak og flott tema. Jeg er med og setter i gang kreativitets-kværna :)
12.11.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu