Eierskifte foto.no

FOTO dot NO AS og grunnleggeren av nettstedet, CF-Wesenberg, har i dag kommet til enighet om overdragelse av hans aksjer i selskapet. David A Bruun-Lie og Fabian T Falch-Larsen eier nå selskapet 50/50. CF-Wesenberg fratrer samtidig som daglig leder og styreformann i selskapet. Ny daglig leder er David A Bruun-Lie.
CF-Wesenberg fikk ideen til foto.no i 1995. foto.no så dagens lys i 1996 etter iherdig innsats fra CF-Wesenberg med å få registrert domenet http://foto.no/. Dette var ikke lett å få til på denne tiden, men etter å ha etablert firmaet FOTO dot NO AS i samarbeid med Fabian Tobias Falch-Larsen, har foto.no utviklet seg til å bli en markedsleder på nett.

foto.no var først ute med å publisere fotorelaterte nyheter regelmessig på internett i Norge.
I 1996 så foto.no slik ut: http://web.archive.org/web/19970617085224/www.foto.no/nyh...index.html

foto.no er i dag fortsatt Norges største nettsted for foto, og omtales ofte som det første nettsted for sosiale medier i Norge. I dag drives nettstedet fremover med iherdig innsats fra både eierne og redaksjonen, med Frank Hesjedal som redaktør.

CF-Wesenberg har valgt å fokusere på sitt virke som fotograf i kolonihaven.no. Han vil også lansere et nytt kurskonsept i 2011, for alle som vil lære å fotografere. I denne sammenheng vil CF-Wesenberg og foto.no også videreføre det gode samarbeidet for slik å kunne tilby medlemmene flere og bedre tjenester.

Det er viktig å presisere at denne transaksjonen ikke vil ha noen direkte konsekvens for nettstedet foto.no eller for dets medlemmer.

foto.no ønsker CF lykke til med hans videre satsning på kolonihaven.no, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med foto.no i fremtiden.





For foto.no
David A Bruun-Lie og Fabian T Falch-Larsen
 - CF-Wesenberg og David A Bruun-Lie  anno 2001
CF-Wesenberg og David A Bruun-Lie anno 2001
 -
CF-Wesenberg - Fabian T. Falch-Larsen
Fabian T. Falch-Larsen
CF-Wesenberg

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu