Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop med Marcel Leliënhof under fotofestivalen i Arles

Inspiratour inviterer til en spennende uke med Marcel Leliënhof på den verdenskjente fotofestivalen i Arles. Du får nå muligheten til å delta på Marcels workshop samtidig som fotofestivalen i Arles pågår.
Fotoworkshopen
Workshopen er lagt opp som et inspirasjonsforum med klare oppgaver for deltagerne, samtidig som kreativiteten stimuleres. Marcel legger opp til en variert undervisning med forskjellige temaer fra portretter, ”øyeblikksopplevelser”, reiseskildringer, lyssetting med mer. I den grad det er mulig vil han gi individuelle innspill og kommentarer. Det vil også bli jobbet med andre genre innen fotografi (portrett/mote, dokumentar m.m.) og alt det innebærer av locations, psykologi, kundebehandling og egen promotering. Det vil bli gitt oppgaver underveis som deltagerne løser og får tilbakemelding på.

Workshopen er innrettet primært i forhold til bruk av digitalt kamera. Vi anbefaler at du har med egen laptop med photoshop for optimal utnyttelse av lærerkreftene. Workshopen vil bli tilpasset festivalens program, og også gi rikelig med tid til å nyte øvrige festivaltilbud. Det kan komme flere overraskelser underveis som f.eks. eksterne kursholdere. Kurs/arbeidsrom blir stilt til rådighet for deltakerne.

Kurset er rettet mot godt fotointeresserte og ivrige amatører, men også fotografer. Du bør ha en grunnleggende kunnskap om bruk av Photoshop.

Instruktør Marcel Leliënhof
Marcel Leliënhof en en av Norges ledende fotografer. I Marcels bilder finnes en perfekt blanding av røffhet og eleganse, rock’n roll og virkelighet. Noe av hans styrke ligger i observasjon og håndtering av de mennesker han omgås. Han har et godt øye for gode lokasjoner og brytende farger.

Fotofestivalen i Arles
Fotofestivalen er en av verdens største festivaler innen foto. Her vises mange fotoutstillinger, utendørs lysbildeshow, forestilling i et stort gammelt romersk amfiteater hver kveld, bildediskusjoner og muligheter for mappevisning for de store fototidskriftene og -forlagene. En slik samling av over 60 fotoutstillinger er en stor inspirasjonskilde til egen utvikling. Utstillingene har en enorm spennvidde i innhold og holder alle et høyt nivå. Se alle detaljer rundt årets festival på denne linken.

Hele Arles syder og koker denne uken av foto, og vi skal være midt i festivalen i mange dager. Opplevelsen av å sitte på Place van Gogh i sene kveldstimer blant kjente og ukjente fotografer engasjert i livlige diskusjoner, må bare oppleves!

Programmet
Tirsdag 5. juli er ankomstdag. Velkomstmiddag på kvelden.
Onsdag 6. juli Workshop I - intro - billedbehandling på ettermiddag. Hel dag.
Torsdag 7. juli Workshop II - ekskursjon til våtmarkene i Camarque. Hel dag.
Fredag 8. juli workshop III - utstillinger og inspirasjon - halv dag
Lørdag 9. juli workshop IV - portrettfoto med modell - halv dag.
Søndag 10. juli Workshop V - konkurranse og avslutning - halv dag.
Mandag 11.juli Hjemreise
Ettermiddagene brukes til festivaldeltagelse og eget arbeide.

Reisetips
Anbefalt innflyvning er Nice eller Marseille. Ta deretter enkelt og greit toget inn til Arles sentrum. Festivalen blir besøkt av mange og vi er i høysesongen, så du har alt å vinne på å melde deg på snarest for å kunne få reist til billigst mulig pris. Norwegian, Sterling og SAS flyr alle direkte Oslo - Nice.

Pris og betalingsbetingelser
Prisen er kr 13990,-. Dette inkluderer:
Fotoworkshop
Festivalpass med akredittering for fotografer
Overnatting i dobbeltrom med frokost
Eget kurs/arbeidsrom for gruppen
Blekk og papir for utskrifter
Flybillett samt mat & drikke kommer i tillegg.

Gled deg til en lærerik og inspirerende fotoworkshop, og til Fotofestivalen i Arles!

Kurset arrangeres i regi av Inspiratour.
Følg denne linken for påmelding og informasjon:
http://www.inspiratour.com/events/event.php?id=397
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu