Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon lanserer PowerShot A3300 IS og PowerShot A3200 IS

Flere nye PowerShotmodeller fra Canon.
Oslo, 5. januar 2011 – Canon lanserer i dag PowerShot A3300 IS og PowerShot A3200 IS, to nye modeller som forener høy kvalitet med en rekke kreative funksjoner i fargerike kamerahus; nå er det enda lettere å leke seg med avansert fotografering! Begge modellene fanger høyoppløselige stillbilder og 720p HD video med optisk bildestabilisering og representerer et brukervennlig og rimelig alternativ for alle som ønsker å gjenoppleve sine beste øyeblikk med imponerende detaljrikdom.

De to modellene erstatter A3000 IS og A3100 IS som toppmodeller i PowerShot A-serien. De er slanke og elegante, med solide kamerahus i metall som avspeiler ytelsen du får med alle Canons produkter. PowerShot A3300 IS setter farge på fotoopplevelsen, selv før du har tatt et eneste bilde – det fås i rødt, blått, rosa og sølv, mens PowerShot A3200 IS kommer i rosa, oransje, sølvfargede og aquablå varianter.
Bildeteknologi med Canon-kvalitet

Begge modeller har høy fleksibilitet som sikres med høyoppløselige bildesensorer: PowerShot A3300 IS tar bilder med 16,0 megapiksler, og PowerShot A3200 IS har 14,1 megapiksler. Slike oppløsningsnivåer gjør det mulig å skrive ut bilder i A2-format uten at kvaliteten forringes, eller du kan beskjære bildene kraftig for å lage interessante bildekomposisjoner. Canons nyeste DIGIC 4 bildeprosessor i begge kameramodellene sikrer rask betjening og utmerket bildekvalitet.
Canons originale 28mm vidvinkel objektiv med 5x optisk zoom gir suveren fleksibilitet i alle situasjoner, enten du foreviger familieselskaper, feriereiser eller kveldsaktiviteter. Med stort zoomområde får alle objektene plass i bilderammen, eller du kan gå tettere innpå ett objekt og for eksempel ta flotte portretter. Canons optiske bildestabilisator – et unikt fortrinn du finner i alle Canons kameraer, reduserer virkningen av kamerarystelser som kan gi uskarpe bilder ved lav belysning eller ved bruk av telefotoinnstilling. Dermed er du sikret skarpe bilderesultater i full oppløsning, med opptil 1/8 av lyset som ellers kreves av modeller uten bildestabilisering.

Flotte bilder fra første knips
PowerShot A3300 IS og PowerShot A3200 IS gjør det enkelt for alle å ta fantastiske stillbilder for å markere en begivenhet, et spesielt øyeblikk eller spennende opplevelser. Begge modeller har Canons nyeste Smart Auto-program som evaluerer hver enkelt opptakssituasjon i forhold til en rekke faktorer, gruppert i 32 registrerbare motiver. Kamerainnstillingene justeres automatisk i forhold til motivet, uten at du trenger å foreta deg noe som helst!

Smart Auto-programmer er perfekt for å fange enhver aktivitet. Teknologi for ansiktsgjenkjenning kombineres med ny Advanced Subject Detection-teknologi som identifiserer og låser fokus på både mennesker og andre objekter som beveger seg i motivet. Når objektet er identifisert, sørger Servo AF/AE for at det holdes i fokus og får riktig eksponering helt til utløseren trykkes helt ned og bildet er lagret.

Smart Auto har forbedret, integrert i-Contrast og Smart blitseksponering-funksjoner, og sikrer dermed bilder med høyest mulig detaljrikdom, samtidig som skygger og overeksponerte felter reduseres. Teknologi for bevegelsesgjenkjenning registrerer også bevegelser i kameraet eller i motivet og velger automatisk en optimal kombinasjon av lukkerhastighet og ISO-følsomhet, for å sikre skarpe bilder uten bildestøy. Også svært utfordrende situasjoner, som objekter opplyst med sterke lyskastere eller objekter i motlys, kan registreres og fotograferes med optimale innstillinger med Smart Auto-programmet.

For alle som foretrekker enkel pek-og-knips-fotografering, sørger Easy-programmet for å deaktivere de fleste knappene og fjerne ikoner på skjermen. Dermed er det enkelt for selv den mest uerfarne bruker å ta suverene bilder. Du deler lett og raskt bilder på den store skjermen med 230 000 bildepunkter. PowerShot A3300 IS har 7,5 cm (3,0”) LCD-skjerm, og PowerShot A3200 IS har 6,7 cm (2,7”) LCD-skjerm med fem lysstyrkenivåer. Quick Bright-funksjonen stiller raskt skjermen inn på full lysstyrke med ett enkelt trykk på knappen, noe som kan være spesielt nyttig ved bildevisning i sterkt lys. Tips og triks-funksjonen gir også en rask oversikt over hver enkelt funksjon slik at du raskt kan gjøre deg kjent med kameramenyene.

Kraftig, kreativ støtte for alle
720p videopptak i HD-kvalitet gir nye muligheter til å forevige de spesielle øyeblikkene. Med opptak i H.264-format, som gjør det mulig å lagre flere opptak på ett enkelt kort, sammenlignet med standard Motion-JPEG videofiler. For første gang i et PowerShot A-kamera, har begge disse modellene Canons dynamiske optiske bildestabilisator som motvirker bilderystelser som skyldes at du filmer mens du er i bevegelse. Resultatet er jevnere og skarpere filmopptak.

Begge kameramodeller har seks kreative filtre som gir bildene nytt perspektiv. I tillegg til miniatyreffekt, fisheye, superintens og plakateffekt, gir to nye filtre enda større muligheter: Toy Camera Effect gir bildene et retropreg, som om de var tatt med gammeldags hullkamera, mens monokrom lager bilder med atmosfære, med sepia, sort-hvitt eller andre monokrome fargetoner. Canons populære miniatyreffekt kan også brukes ved filmopptak – da lagres 1,5, 3 eller 6 bilder per sekund i filmmodus for å skape et inntrykk av intervallfotografering av bittesmå modeller.

For alle som ønsker frihet til å foreta bildejusteringer uten kompliserte manuelle innstillinger, gir Live View-innstillingen manuell kontroll med lysstyrke, farge eller tone som kan forhåndsvises under bildekomponeringen, før du trykker på utløseren.

Begge modeller har en rekke nye måter å ta selvportretter på, eller sikre at fotografen selv kan bli med på bildet. Smart lukker med teknologi for ansiktsgjenkjenning gir deg mulighet til å aktivere utløseren med et smil, et blunk eller ganske enkelt når et nytt ansikt registreres i bilderammen. Ved fotografering på steder med forbud mot blits, som for eksempel ved seremonier eller på museer, gir et nytt diskret-program mulighet for å deaktivere blits, hjelpelys og alle kameralyder.

Del øyeblikket – på kameraet og via Internett
Alle som kjøper PowerShot A3300 IS og PowerShot A3200 IS får tilbud om medlemskap i CANON iMAGE GATEWAY, med opptil 2GB gratis, sikker lagringsplass på Internett for overføring og deling av bilder og video.

PowerShot A3300 IS – sentrale funksjoner:
• 16,0 megapiksler
• 28mm vidvinkel, 5x zoomobjektiv
• Optisk bildestabilisator
• 7,5 cm (3,0") LCD
• Smart Auto, Easy-program og Tips og triks
• HD-film (720p) med dynamisk IS
• Live View-innstilling og kreative filtre
• Ansiktsgjenkjenning, automatisk fjerning av røde øyne
• DIGIC 4
• Li-ion-batteri

PowerShot A3200 IS – sentrale funksjoner:
• 14,1 megapiksler
• 28mm vidvinkel, 5x zoomobjektiv
• Optisk bildestabilisator
• 6,7 cm (2,7") LCD
• Smart Auto, Easy-program og Tips og triks
• HD-film (720p) med dynamisk IS
• Live View-innstilling og kreative filtre
• Ansiktsgjenkjenning, automatisk fjerning av røde øyne
• DIGIC 4
• Li-ion-batteri
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu