Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon lanserer forbedret LEGRIA HF M-serie

Canon oppgraderer LEGRIA HF M-serien med tre nye modeller.
Oslo, 5. januar 2011 – Canon oppgraderer i dag LEGRIA HF M-serien med tre nye modeller: LEGRIA HF M41, LEGRIA HF M46 og LEGRIA HF M406 – et utvalg førsteklasses AVCHD-modeller med berøringsskjerm, høy HD-kvalitet og en rekke nye morsomme og kreative funksjoner.

LEGRIA HF M-serien er utviklet for brukere som ønsker å ha det gøy med videofilming og utvikle ferdighetene sine. Samtlige modeller har Canons HD CMOS Pro-sensor som gir flotte opptak i full HD med profesjonell kvalitet, mens den nye, unike funksjonen fortellingsskaper gir deg en spennende og intuitiv fremgangsmåte for å skape filmer som forteller en historie.

Profesjonell bildeteknologi
Videokameraene er utstyrt med en HD CMOS Pro-sensor som er hentet fra Canons profesjonelle serie av videokameraer. Det gir betraktelig bedre ytelse i lite lys siden sensorens lysfølsomme område er økt med 160 prosent . Større pikselpunkter tar opp mer lys hvilket øker følsomheten og gir et større dynamisk omfang, noe som på sin side gir bedre nyansegraderinger mellom høylyse og mørke områder. Presis fargegjengivelse gir optimal bildekvalitet, mens full HD-oppløsning gjør det mulig å filme og vise opptakene uten bildeskalering på HDTV-er.
Et helt nytt Canon HD-videoobjektiv byr på et avansert optikksystem spesialutviklet for rask, stille og presis ytelse med minimal forvrengning. Med 10x optisk zoom kan du filme objekter fra en rekke brennvidder og maksimum blender på f/1.8 gir også raskere opptak samtidig som blenderåpningen gir en mer attraktiv bakgrunnsuskarphet.
Det nye objektivet har også Canons ledende optiske bildestabilisatorteknologi som gjør det enkelt å ta opp jevn film uten ristinger i en rekke situasjoner.

Dynamisk bildestabilisator reduserer effekten av kamerarystelser når du for eksempel beveger deg mens du filmer, og motorisert bildestabilisering sørger for stødig videoopptak i teleenden av zoomen, slik at du kan filme stillestående motiver på lang avstand uten å bruke stativ.

Kreativ fortellingsskaper
Den nye funksjonen fortellingsskaper fungerer som en personlig filmregissør og gir deg tips om hvilken type innstilling du bør velge for å formidle det du ønsker – om du lager en feriedagbok eller filmer en familiesammenkomst. Fortellingsskaper er en enkel og brukervennlig funksjon og en morsom måte å filme og dele opptak på – og alt sammen gjøres i selve videokameraet – slik at du kan lage filmer mens du er på farten.

Forbedret berøringsskjerm
De nye modellene har LCD-berøringsskjerm på hele 7,5 cm (3,0") med oppløsning på 230 000 punkter som gir deg tilgang til en rekke kontroller, inkludert en berøringsstyrt dekorasjonsmodus – en unik, ny og morsom funksjon som lar deg legge til animasjoner, stempler, rammer og meldinger i opptakene i sanntid. LCD-skjermen gir skarp bildevisning, og det er enkelt å finne menyer og innhold. LEGRIA HF M41 har også elektronisk søker på 0,61 cm (0,24") som er et utmerket alternativ ved filming i mer krevende lysforhold.

Endre opptakene med filmfiltre
En annen ny funksjon i LEGRIA HF M-serien er ulike filmfiltre som gjør det enkelt å forvandle dagligdagse motiv ved å endre uttrykket på opptaket. Du kan forhåndsvise ulike effekter og velge den som passer best til motivet, og med opptil åtte filtre forhåndsinstallert i videokameraet, kan du velge blant en rekke effekter som endrer filmuttrykket umiddelbart. Filtret livlig gir mer intense og levende farger, drøm bruker mykere fokus som skaper en magisk og drømmeaktig stemning, mens kjølig gir motivene et science fiction-inspirert uttrykk. Alle filtrene brukes i videokameraet, noe som gir deg nok en kreativ mulighet til å forbedre opptakene dine uten bruk av PC eller ekstra programvare.

Lyd med høy kvalitet
Den nye LEGRIA HF M-serien byr også på avanserte lydfunksjoner takket være en ny innebygd mikrofon med høy ytelse. Mikrofonen består av komponenter av høyeste kvalitet som gir større følsomhet og tydeligere lydopptak i stille scener samt minimal bakgrunnsstøy. Retningsstyrt veksling lar deg justere opptaksfunksjonen slik at lyden passer til et gitt motiv, og en zoom-mikrofon øker automatisk lydnivået når du zoomer slik at lyden fra fjerne motiver tas opp med best mulig kvalitet. En equalizer optimaliserer lyden og lar deg tilpasse lydopptaket til motivet eller innholdet i filmen.

Imponerende hjemmevideoer lekende lett
Samtlige modeller gjør det enkelt å lage flotte videoer, selv for nybegynnere. Nytt og forbedret Smart Auto-program analyserer automatisk motivforholdene og velger automatisk en av 38 tilgjengelige innstillinger slik at resultatet blir best mulig. En ny telemakrofunksjon med nærgrense på 40 cm gir fantastiske nærbilder. Med Smart Auto-programmet gjør videokameraet jobben, om du filmer mennesker, natur eller landskap. Det eneste du må gjøre, er å bestemme deg for hva du vil filme.

Øyeblikkelig AF-teknologi sørger for hurtig og presis autofokus som er nødvendig til HD-video med høy kvalitet. Systemet har to sensorer som hindrer fokusfeil som kan bli forsterket når opptakene vises på større HD-skjermer. Ansiktsgjenkjenning fungerer sammen med Øyeblikkelig AF-teknologien og sørger for at ansiktene du filmer, er i fokus og riktig eksponert.

Ta opp mer med to minnekortspor
De nye modellene har to minnekortspor som støtter de nyeste SDXC-kortene, og funksjonen for kontinuerlig opptak lar deg fortsette opptaket ved at videokameraet automatisk skifter til neste tilgjengelige lagringskilde når den som er i bruk, er full. Opptak som er nedkonvertert til standardoppløsning (SD) i videokameraet, kan også lastes opp direkte til Internett ved hjelp av Eye-Fi connected functions som gjør det enkelt å dele innhold med venner og familie.

Tilbehør
LEGRIA HF M-serien er kompatibel med et stort utvalg av tilbehør. En unik, ny trådløs Bluetooth-mikrofon gir deg tydelige lydopptak på opptil 50 meters avstand, og den støtter også toveis kommunikasjon slik at videofotografen kan instruere dem som filmes, uten å ta hendene fra kontrollene. Et nytt vanntett kamerahus WP-V3 er ideelt til filming under vann, mens en integrert, liten tilbehørssko gjør det mulig å koble til eksterne mikrofoner og videolys. Det er også mulig å bruke eksisterende 43mm objektivadaptere.

LEGRIA HF M-serien har følgende funksjoner:
• Canon HD CMOS Pro-sensor
• 10x HD-videoobjektiv, irisblender
• Optisk bildestabilisator
• Førsteklasses lyd
• Kreative filmfiltre
• Berøringsstyrt dekorasjonsmodus
• 7,5 cm berøringsskjerm
• Smart Auto, ansiktsgjenkjenning, Instant AF

LEGRIA HF M41 har i tillegg:
• Elektronisk søker
• 32 GB minne, to SDXC-minnekortspor

LEGRIA HF M46 har i tillegg:
• 16 GB minne, to SDXC-minnekortspor

LEGRIA HF M406 har i tillegg:
• To kortspor for SDXC-minnekort

LEGRIA HF M41 har salgsstart i mars og anbefalt utsalgspris er 7.499,-
LEGRIA HF M46 har salgsstart i mars og anbefalt utsalgspris er 6.499,-
LEGRIA HF M406 har salgsstart i mars og anbefalt utsalgspris er 5.999,-
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu