Norway Next

Avgangsstudentene ved Bilder Nordic School of Photography er aktuelle med salgsutstilling i Galleri CUBEN for å finansiere sitt avgangsprosjekt Norway Next.
NorwayNext går av stabelen i mars og ønsker å gi en spennende og nyansert refleksjon over alle sider av det norske samfunnet. Ved hjelp av et ekstraordinært visuelt språk ønsker 50 unge fotografstudenter å få fram unike fortellinger

- Denne utstillingen er for å samle penger inn til avgangsprosjektet Norway Next som vi jobber med nå. Norway Next vil bli en unik samling av fortellinger og på den måten også et viktig historisk dokument, hvor både tradisjonelle mekanismer som stillbilde-fotografering og mer nyskapende og utforskende multimediale plattformer brukes. Dette vil invitere det norske folk til å inngå i en dialog med seg selv og de rundt dem, for å lære mer om sitt eget samfunn og miljø. Dette vil videre utgjøre et uvurderlig verktøy for bedrifter, politikere og sosiale kommentatorer for å vurdere – gjennom ungdommen – Norge og nordmenn, forteller fotostudent Ole Gunnar Henriksen Nordli til foto.no.

Det er en gjeng på 50 studenter i sitt siste semester av en 2-årig utdannelse som står bak utstillingen.

- Vi er en svært variert gruppe og nærmer oss denne verden på vår egen unike måte. Vi ønsker å spille en rolle i definisjonen av fremtiden i Norge, og vi vil dele våre refleksjoner, bekymringer og håp. Gjennom hele prosjektet vil vi få støtte fra mange internasjonale fotografer og redaktører som vil fungere som mentorer.

Fotografiene selges fra en beskjeden sum av kr 500. Opplaget er lavt og bilder er tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Avgangsstudentene ved Bilder Nordic School of Photography ønsker publikum velkommen til vernissage lørdag den 22. januar fra klokken 13.00.

Følg avgangsprosjektet videre:
Facebook
Twitter



Hebe Robinson -
Hebe Robinson
Vegard Ekberg -
Vegard Ekberg
Taida Celi -
Taida Celi
Johnny Nordskog -
Johnny Nordskog

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu