Siste dag

I dag er det siste dag av innsendingsperioden til første runde av Årets fotograf. Siste frist for ferdig opplastet bilde er klokken 23.59.
Følg foto.no på Facebook

Årets fotograf 2011 er et samarbeid mellom Nikon, Epson, Adobe og Cyan :galleri.

Siste dag
I dag er siste dagen av innsendingsperioden til første runde hvor temaet er fritt. Runden juryeres av redaktør for foto.no, Frank Hesjedal, og fotografene Stig Marlon Weston og Henrik Lindal. De to sistnevnte er begge tilknyttet Cyan :studio, og jobber som frilansfotografer i tillegg til egne prosjekter.

Ser etter bilder som kommuniserer
Til runden med fritt tema er det et godt tips å tenke gjennom hva ditt bidrag kommuniserer. Hva vil du at betrakter skal se, tenke og føle når han eller hun ser ditt bilde? For å nå opp i konkurransen vil juryen se etter fotografier som er mer enn bare en avbildning.

Årets fotograf 2011 går gjennom hele 2011, og har som mål å kåre årets aller beste fotograf. Det blir premier med en samlet verdi på cirka 115.000 kroner. I tillegg blir deg en egen separatutstilling til Årets fotograf 2011.

Mer om konkurransen
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Kristian L.
Rått opplegg! Men... MÅ være sølv eller gulv medlem. Der fallt en student med lite penger utenfor ramma. Dere har en begrunnelse for hvorfor dere må ha en forskjell på medlemmene, men føler at "Årets fotograf 2011" ikke blir en riktig greie når dere utelater bronsje medlemmene. Hadde kanskje vært lurt å informere om dette i artikkelen deres? Jeg gikk i hvertfall inn for å laste opp et bildet og, smell, jeg må være sølv medlem.

- LeraandPHOTOGRAPHY
15.2.2011
Frank H.
Hei Jostein,


er det denne linken du bruker når du vil laste opp bilde:
http://foto.no/cgi-bin/konkurranser/aaretsfotograf/legg_t...anseid=127

Frank
11.2.2011
Jostein R.
Får fremdeles ikke lastet opp noe bilde. Står bare:

Tema for denne runden er "".
Ingen aktive konkurranser!!
11.2.2011
David A B.
Fixed now!
3.2.2011
Yann B.
"Vi beklager problemene med å laste opp bilder til konkurransen. Vi er på saken og håper det vil bli fikset i løpet av i morgen, onsdag."

Oh, sorry, didn´t see this one (shame on me). Then everything is fine :-)

Thanks Arne!
1.2.2011
Yann B.
Same problem. Can´t post any photograph. Thought the deadline was the 15th of February?? Any idea of what can be wrong??
1.2.2011
Arne H.
Ok, da har Foto.no gitt følgende tilbakemelding:

Vi beklager problemene med å laste opp bilder til konkurransen. Vi er på saken og håper det vil bli fikset i løpet av i morgen, onsdag.

Så det ordner seg nok :-)
1.2.2011
Arne H.
Det er det folk som klager på i Forumet og. Har sendt melding til Foto.no og kommentert på facebook. Ingen tilbakemelding, virker ikke som det er noen hjemme for tiden på Foto.no
1.2.2011
Rita H.
Får ikke lastet opp bilde eller gått inn på eget innsendt bilde - vet ikke om det er jeg som ikke finner linken, men ser ut for at siden er sperret - "Ingen aktive konkurranser" både på forsiden og på siden om konkurranseregler.
1.2.2011
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu