Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fake Factory

Fake Factory: Boklansering, fotoutstilling og plateslipp.
- Kolofon Forlag lanserer Kristian Abels fantasifulle debutroman Fake Factory. - Fotograf Eva Brænd stiller ut unike fotografiske arbeider inspirert av romanen. - Release av Fake Factory album med Ian Bel (Kristian Abel)
Lørdag 19. mars kl 18:00 i Eva Brænd fotostudio, Tromsøgt 5B
Med sin uredde fortelleriver fører Kristian Abel oss inn i falskhetens verden gjennom romanen Fake Factory. Sammen med musikken utgitt på CD med samme tittel og fotografier av Eva Brænd, virvles du inn i en verden av mystikk.

Fake Factory er et nytt konsept hvor du som leser, lytter og iakttaker, ikke kan unngå å bli følelsesmessig berørt.
Historien bygger på Agor’s indre kamp og utvikling i møte med de kreftene han støter på, og de valgene han må ta. I møte med eieren av Fake Factory, Felix, Lucifers sønn, fjernes kulissene (”verdens ytre maskara”), og ondskapens tråder blir med ett synlige..

Kristian Abel og Eva Brænd makter med dette konseptet å gi mottageren en unik opplevelse over et tema som er høyst aktuelt – og både sunt og morsomt å reflektere litt over.

Om Kristian (Ian Bel) (Tlf; 40213498, epost: ianbel@ianbel.com): Ian Bel (Kristian Abel) er mannen bak musikkvideoen ”Slave” med over 90.000 views på youtube. Bel er en fjern slektning av Norges første popstjerne Ole Bull, og med morens klassiske pianospill og farens folkemusikk var grobunnen lagt for musikeren han er i dag.Bel sang i kor, utviklet seg på piano og gitar, og beviste samtidig at felespill ikke nødvendigvis følger blodlinjen. Etter deltagelse i forskjellige band produserte han sin første uoffisielle gotiske plate ”Mr Government” 1997. seks år senere stiftet han et indie-plateselskap, UNO record company. - For mer informasjon; www.ianbel.com
Om Eva (Tlf; 99529090, epost: foto-eva@online.no): Eva Brænd arbeider til daglig som reklamefotograf i Oslo med hovedvekt på matfotografering. Oppdragene omfatter foto til brosjyrer, annonser, pakningsdesign, magasiner og bøker. Eva Brænd regnes i dag som en av Norges beste fotografer innen sitt felt og har mottatt en rekke priser for sine arbeider. Fake Factory er hennes første utstilling med kunstneriske bilder. Alle bildene er tatt i ”hekselandsbyen” Triora i Italia, hvor fotografen har tilbrakt mye tid de siste 20 årene. Hun jobber for tiden også med et bokprosjekt sammen med Mari Maurstad og Helene Uri. For mer informasjon; www.fotoeva.no
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu