Fotosafari Island - dag 3

foto.nos fotosafari til Island har i dag vært dominert av snøstormer med null sikt og en sol som "glimtvis" har tittet frem i det spektakulære landskapet.
06.30 våknet undertegnede. Gårsdagens ambisjoner om fotografering i nordlys utgikk. Der spilte ikke de islandske værgudene helt på lag. Da gikk det heller mot en liten og god morgen-økt med fotografering. Men heller ikke det funket, for meg, når det var en storm av snø utendørs. Det ble istedenfor tid til littegranne morgen-redigering av bilder. Slikt kommer godt med på en tur hvor det flakser og lander hundrevis av motiver på bildebrikken daglig.

Og været. Det er det det handler mye om på Island. Sikten på morgekvisten var lik null, men under frokosten forandret alt seg. Solen gløttet frem i snøføyken. Og resten av dagen vekslet det mellom det totale snøkaos uten noe som helst sikt og en sol som gløttet frem og ga fantastiske fotomuligheter i et spektakulært landskap. Men den originale planen vår om å kjører bilene til Langjokull-isbreen utgikk. Vi måtte snu når det ikke lenger var mulig å se veien. Da ble det istedenfor tid til elvekryssinger med bilene, og en rekke fotomuligheter i området rundt Husafell, hvor vi bor.

Nå er det igjen redigering av bilder, heitipottur (for å varme kalde kropper) og lammelår som grilles av vår belgiske kokkevenn Koen.

Husafell, Island. Torsdag 17. mars 2011.

________________________________________

Turen til Island er et samarbeid mellom foto.no og Iceland photo safari.

Til høsten arrangerer foto.no både fotosafari og workshop på Island.
Workshopen blir med Arnfinn Johnsen på Snefællsnes vest på Island fra 11-16. september. Les mer om workshopen her

Fotosafarien går av stabelen 18-25. september. Destinasjonene er vestfjordene og høylandet.

Send email til desk@foto.no for mer informasjon om disse arrangementene.

Atle Goutbeek -
Atle Goutbeek
Alexander Tufte -
Alexander Tufte
Alexander Tufte -
Alexander Tufte

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu