Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Det er duket for internasjonal folkefest

Årets vakreste fotoeventyr nærmer seg med stormskritt; alle artister er på plass og fullstendig festivalkalender finner du på Nordic Lights hjemmeside www.nle.no
PRESSEMELDING:

Kristiansund på Nordmøre, med sin idylliske beliggenhet ut mot storhavet, er for 6. år på rad vert for denne festivalen som på magisk vis trekker store fotografiske stjerner år etter år.

Over 100 happenings står på programmet i perioden 3. – 7. mai 2011, og du er herved invitert til å bli med på folkefesten.

Siden i høst er Nordic Light i ferd med å realisere det som på sikt skal bli et fotografisk senter. Vi arrangerer nå påfyll til hjerne og hjerte gjennom hele året, og vil satse for fullt på Luft i Luka, spenstige workshops, tilrettelagte firma-events og, selvfølgelig på flaggskipet vårt, Nordic Light International Festival of Photography.

Festivalen i fjor trakk mer enn 67.000 besøk til 34 utstillinger. I år er antall utstillinger økt til 50 (!). Men, fremdeles med bare en kort spasertur mellom hvert galleri. I år, som tidligere, er det store navn på gjestelisten. Vi nevner blant andre Lucien Clergue, Albert Watson, Gered Mankowitz, Vee Speers, Erwin Olaf og Deborah Turbeville. For første gang er fotograferer fra hele Norden representert, og ”human touch” aspektet er ivaretatt med prosjektene FairMail, Sochi – ”slow journalism” og All Roads Photography.

Tre kvelder inviterer vi dessuten til Ansikt til Ansikt seanser med Morten Krogvold i varme og personlige møter med Ole Gunnar Solskjær, Jahn Otto Johansen og Arve Tellefsen.

Vi vil oppfordre kameraklubber, firmaer, både store og små grupper, til å legge møtevirksomhet og kollegatreff til festivaldagene, og kombinere en sosial utflukt med besøk på noen av de mange utstillingene.

”Look, Listen, Learn, Enjoy” er Nordic Lights motto.

Følg oss på Twitter, Flickr, bak kulissene på http://blog.nle.no og bli gjerne venn med oss på Facebook.

Gled dere! Det gjør vi!

Beste hilsner fra
Morten Krogvold, Anne Lise Flavik, Mariëtte Glas-Albers, Elisabeth B Bjerkestrand og over 200 frivillige ildsjeler


Wigdis Wollan -
Wigdis Wollan
Marc Riboud var populær gjest under fjorårets festival
Are Samsonsen -
Are Samsonsen
Kunstnerisk leder Morten Krogvold som alltid engasjert og imøtekommende
Tor Amundsen -
Tor Amundsen
Nordic Lights festuke er som en dans på roser
Tor Amundsen -
Tor Amundsen
50 høyst severdige utstillinger er åpne fra 3. - 15. mai
Wigdis Wollan -
Wigdis Wollan
Nære møter og fengslende historier kan du vente deg også under årets festival, som for første gang legger opp til parallelle foredrag.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu