Portrettrunden - siste dag!

Klokken 23.59 i dag er siste frist for å delta i fjerde runde av Årets fotograf 2011. Temaet er portrett.
Årets fotograf 2011 er et samarbeid mellom Nikon, Epson, Adobe og Cyan :galleri.

Med tre runder bak oss og fjerde runde godt i gang, er vi allerede over halvveis i konkurransen Årets fotograf 2011. Denne gangen er temaet portrett, og så langt har rundt 280 bilder blitt sendt inn.

Med oss i juryen i Portrettrunden har vi tre fotografer med god tyngde innen temaet: Morten Krogvold, Marcel Leliënhof og Isidor Åstrøm. Jurymedlemmene har gjort sine tanker om hva som gjør et godt portrett. Marcel Leliënhof uttaler at bilder bør ha en stoppeffekt og fortelle en historie, mens Morten Krogvold mener et godt portrett må romme en antydning til en hemmelighet.

- Alle store portretter har noe som gjør at man ikke blir ferdig med dem. Ideelt sett skal det skjule noe som aktiverer betrakter og det bør angå folk som ikke kjenner den som blir fotografert, uttaler Morten Krogvold.

Les mer om juryen og portrettrunden her

Fristen for å delta i portrettrunden går ut i kveld (15. august) klokken 23.59.

Årets fotograf 2011 går i seks runder gjennom hele 2011, og har som mål å kåre årets aller beste fotograf. Det blir premier med en samlet verdi på cirka 115.000 kroner. I tillegg deler vi ut en egen separatutstilling til Årets fotograf 2011. Etter tredje runde, er det Kristine Henriette Kroder-Schille som leder sammenlagt med 20 poeng.

Se tidligere rundevinnere av Årets fotograf 2011 her:
Vinneren av 'Miljø' kåret
Vinneren av 'Landskap' kåret
'Fritt Motiv'-vinneren er kåret

Les mer om konkurransen
Lever ditt bidrag
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu