Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Cyan :studio lanserer Cyan :klippekort

Fotostudioet Cyan :studio slår til med et introduksjonstilbud på 2450,- for klippekort på studiotid, frem til 15.oktober!
Cyan :studio omorganiserer hvordan de leier ut studioplass på dagsbasis og kommer med et supertilbud til deg som har lyst til å leie fotostudio en gang iblant, eller for å gjøre et prosjekt over noen dager. Det går nå an å kjøpe klippekort til studioplass på Cyan for en billig penge. Du kan du fordele bruken av klippene over korte eller lange studiodager, bruk av mørkerom, lån av studioblitz eller støtte fra en hjelpsom assistent som har fast tilhold på Cyan.

Et klippekort har 8 klipp, er personlig og holder i ett år fra kjøpsdato. Prisen vil normalt være 3500,- og det betyr studiotid for langt under halv pris av tidligere.

Det kommer bare til å bli solgt et begrenset antall klippekort slik at studio ikke blir overbooket.


Cyan :studio er et fotostudio som også driver billig utleie av kontor og arbeidslokaler for fotografer i tillegg til et galleri for fotografi.
Studio ligger i et butikklokale nederst på Grünerløkka i Oslo, i en blindgate med enkel atkomst for både gående og kjørende.

Fotografene tilknyttet Cyan :studio jobber hver for seg, men med studioet som fast kontor. Fordi Cyan drives som et samvirkelag, foregår utleievirksomheten av studio og mørkerom på et non-profit grunnlag og galleriet er styrt av et kunstnerisk råd.
Et eventuelt økonomisk overskudd blir brukt til å bedre studiofasilitetene og gjøre Cyan :studio til et enda hyggeligere arbeidssted for medlemmer og leietagere.

cyanstudio.no
 - Cyan :klippekort
Cyan :klippekort
 - Cyan :studio
Cyan :studio

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu