Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Sjelens lys

Galleri Fevik fyller ett år og feirer med jubileumsutstillingen "Sjelens lys" med bilder av Carl Christian Fjellstad.
PRESSEMELDING:

Jubileumsutstillingen som åpner søndag 16. oktober har fått tittelen ”Sjelens lys” og det er Carl Christian Fjellstad, fra Risør, men bosatt i Froland som er fotografen bak bildene. Hans bilder preges av lek med lys og skygger, med modeller, dypt inne i de dype skoger og ved skogstjern. Fjellstad bruker kun naturlig lys og setter sine modeller inn i både fantasifulle og dramatiske situasjoner. Bildene hans fanger både lekende og flørtende situasjoner i livet, men utfordrer oss også til å stille spørsmål om livet og døden.

Galleri Fevik skal være et galleri for både de etablerte fotografer og kunstnere, samtidig som vi ønsker å slippe til nye og talentfulle fotografer. Fjellstad oppdaget sitt talent og interesse for fotografisk kunst, for kun et år siden, etter en spennende fotoshoot. Jubileumsutstillingen som utstillingen ”Sjelens lys” er, er den mest radikale og utfordrende som vi har hatt, sier innehaver Øystein Elder Nilsen. Utstillingen består av få bilder som er sterke i sitt individuelle uttrykk, men sammen på vegg, gir de et uttrykk i grenseland mot det mange vil kalle det spirituelle. Fjellstad evner å fotografere sine modeller inn i en setting som leder oss som betrakter inn i stemning av det urnorske, naturlig, renhet og uskyld. De få bildene makter å vise oss et bredt spekter av livets stemninger, fra de dype tunge tankene til jublende frihet.

Samtidig med åpningen av denne utstillingen åpner vi vår boutique og atelier. Til forskjell for en vanlig fotobutikk, finner du ikke kameraer, linser osv hos oss. Her selger vi interiørbilder, for hjem, kontor og institusjon, både egenproduserte og fra lokale fotografer. Ingen masseproduserte bilder, bare bilder med en lokal tilknytning, enten gjennom fotograf eller motiv. Vårt nybygde fotoatelier er et spesialdesignet fotostudio, designet for kreativ fotografering. Her er det bare fantasien som setter grenser. Her kan vi tilby, glamour, portrett, familie eller produktfotografering. Her ønsker vi å tilby ordinære fototjenester, samt gi mulighet for lokale fotografer og fotoentusiaster å leie på timebasis.

Og, om ikke dette er nok, vil vi også lansere vår nye hjemmeside http://gallerifevik.no den samme dagen. Her kommer disksjonsforum (blogg) og mange nye fotografier.
Vår visjon er å bygge et kreativt kraftsenter for fotografisk kunst på Sørlandet. Med de endringene som vi nå gjør, har vi beveget oss et vesentlig skritt i den retningen, avslutter Øystein Elder Nilsen, som opplyser at galleriets åpningstider er Tirsdager, Torsdager og Søndager, kl 13:00 – 17:00.
Carl Christian Fjellstad - Veronicas engel
Veronicas engel
Carl Christian Fjellstad
Modell Veronica Horn
Øystein Elder Nilsen - Atelier Galleri Fevik
Atelier Galleri Fevik
Øystein Elder Nilsen
Vårt nye fotoatelier med sømløse hvit bakgrunn.
Øystein Elder Nilsen - Boutique Galleri Fevik
Boutique Galleri Fevik
Øystein Elder Nilsen
Vår nye Boutique, hvor vi selger bilder med lokalt tilsnitt.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu