Konkurransen som gir tilbake

Photographers Giving Back Award er konkurransen som gir noe tilbake til de som fotograferes. Nå arrangeres den for tredje gang.
Tredje utgave av konkurransen PGB Photo Award er åpen for innsending. Fotografer på alle nivåer kan delta, i kategorier som natur, sport og nyheter. Alle bildene må ha vært tatt i 2011, men behøver ikke å ha vært publisert.

Konkurransen ble grunnlagt i Sverige i 2008, med en tanke om å gi noe tilbake til de som fotograferes. I motsetning til andre fotokonkurranser er det nemlig ikke bare fotografen som får premie i PGB Photo Award. Også et formål relatert til et av vinnerbildene får tildelt en pengesum. I 2010 ble $5000 donert til familien til en indisk jente som var avbildet i et av vinnerbildene. Året før var det et hjem for seksuelt misbrukte kvinner i Kongo som ble tildelt pengene.

Tidligere har Walter Astrada og Marco Vernaschi blitt tildelt hovedprisen Picture of the Year. I forrige runde ble de to norske fotografene Daniel Sannum Lauten og Thomas Haugersveen tildelt henholdsvis første- og andreplass i sportskategorien.

PGB Photo Award er åpen frem til 25. januar. Mer informasjon på www.thepgbphotoaward.com

Les også:
Photographers Giving Back Award 2010
Marco Vernaschi / Argentina -
Marco Vernaschi / Argentina
Picture of the Year 2010

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu