Klart for Fotomessen 2012

Til helgen er det duket for fotomesse på Norges Varemesse i Lillestrøm.
Den årlige fotomessen på Lillestrøm har de siste årene etablert seg som en av de store begivenhetene for fotointeresserte. Og som vanlig er det nok å ta seg til - her er noe både for utstyrsfriken og den som bare er interessert i bilder. Alle viktige utstyrsleverandører er på plass for å vise de siste skrikene, det blir flere hundre meter med fotoutstillinger og over 50 seminarer og foredrag på de 2 scenene.

– Vi er veldig glade og stolte over å kunne presentere et stort utvalg utstillere, mengder av forelesninger og seminarer der alle fotointeresserte kan lære seg noe nytt, og ikke minst fantastiske fotoutstillinger med norske og internasjonale toppfotografer, sier Magnus Winter, prosjektleder for Fotomessen.

På veggene kan man blant annet få se fotografer som Espen Rasmussen, Pål Laukli, Hans Olav Forsang, Magnus Wennman og Damian Heinisch.

Selv trekker Fotomessen frem utstillingen til Pål Laukli som viser samarbeidet mellom reklamefotografen og den norske popstjernen Maya Vik. Prosjektet deres varte i 6 måneder og resulterte i 12 bilder som hver veier 130 kilo og er tre meter brede og to meter høye.

– Første gang Maya så bildene, holdt hun på å ramle bakover, forteller Pål Laukli.

Aktiviteter og foredrag
– Vi vet at kunnskapstørsten er stor blant alle fotointeresserte. Derfor har vi lagt stor vekt på aktiviteter. De besøkende får mulighet til å kjenne på nye produkter, stille spørsmål til de profesjonelle og lytte til seminarer der flere av Norges mest fremgangsrike fotografer forteller om sine knep for å ta bedre bilder, sier Magnus Winter.

På foredragslisten står blant annet fotografer som Nick Cobbing, Mark Cleghorn, Tom Scahandy og Morten Rygaard.

Fotomessen holder åpent i tre dager fra 2–4. mars. Antallet besøkende beregnes til omkring 30 000 personer sammen med parallellmessen Reiseliv. Messen holdes på Norges Varemesse i Lillestrøm, og er åpen for alle.

Mer info på Fotomessen.com
Magnus Wennman -
Magnus Wennman

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu