Photoshop CS6 i betaversjon

Adobe har gjort sin betaversjon av Photoshop CS6 tilgjengelig for nedlasting.
Photoshop CS6 lanseres i første halvdel av 2012. Men allerede nå er det mulig å teste en betaversjon av programvaren. Photoshop CS6 er den største oppgraderingen siden CS5 ble lansert i april 2010.

- Lanseringen av Photoshop CS6 blir en milepæl. Med økt hastighet og nye funksjoner vil versjonen flytte grensene for digital bildebehandling, sier Jes Schyum, Nordic Communications Manager, Adobe.

Nye funksjoner i Photoshop CS6 beta
I utviklingen av Photoshop CS6 har Adobe hatt stort fokus på ytelsesforbedringer og nye kreative verktøy.

- Noen av de nye nøkkelfunksjonene finner man i Content-Aware-verktøyet, hvor Content-Aware Patch gir brukerne bedre kontroll, ved at man blant annet kan velge og kopiere et område av et bilde til å fylle og ”patche” med. Med Aware Move kan man velge et objekt og flytte det til et nytt sted i bildet, slik at det ser helt naturlig ut, skrive Adobe i en pressemelding.

- Brukergrensesnittet er også nytt med et mørkt utseende, som bl.a. kjennes fra andre Adobe-produkter - og helt nye designverktøy gjør det hurtig og enkelt å lage nytt design. Vector Layers gir brukerne mulighet til å benytte stiplede linjer og graderte rammer. I tillegg kan man også søke i lag, slik at man enklere kan finne riktig lag, som man ønsker å arbeide med.

Last ned betaversjon

Denne artikkelen er basert på pressemelding fra Adobe. Undertegnede har lastet ned betaversjonen, men ikke fått testet denne tilstrekkelig ennå.
Skjermdump/Frank Hesjedal -
Skjermdump/Frank Hesjedal

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu