Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Ny fotolinje ved Lofoten folkehøgskole

Kommende skoleår lanserer Lofoten folkehøgskole en ny spennende fotolinje: Fotokreativ!
PRESSEMELDING:

Lofoten folkehøgskole har lenge vært en av landets ledende folkehøgskoler innen foto. Med den nye linja kommer et tilbud til de som først og fremst vil bruke fotografiet som en plattform for å utvikle et personlig og kreativt uttrykk.

– Vi tar utgangspunkt i enkle grunnteknikker, og søker å uttrykke oss selv gjennom fotografiet, forteller lærer Johanne Seinnes Svendsen. – Her er det ikke krav til forkunnskaper. I løpet av de første månedene gis det grunnleggende opplæring i så vel digital fotografi og bildebehandling, som analogt svarthvit med framkalling og kopiering i mørkerom. Og framfor alt fokuserer vi på kunsten å se!

Utover året får man møte med en rekke spennende gjestelære, og stifte bekjentskap med flere sjangre innen foto; portrett, mote, landskap, makro og dokumentar. Man lærer å utnytte naturlig og kunstig lys, og å beherske blandingslys. Og det legges stor vekt på presentasjon, både til utstillinger og gjennom bokbinding av egen portfolio.

Fotokreativ vil sammen med de eksisterende linjene Proffoto og Naturfoto utgjøre et levende fotomiljø med inntil 45 elever ved Lofoten folkehøgskole. Det er fortsatt noen ledige plasser kommende skoleår; se http://lofotenfolkehogskole.no

Adrian Nielssen - Fotokreativ
Fotokreativ
Adrian Nielssen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu