Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Sommermesse hos FotoVideo fra 29.mai

Det blir mye aktivitet med foredrag, workshops, stands og gode tilbud hele uka. Møt blant andre Mira Craig og Johnny Haglund.
PRESSEMELDING:

I butikkens lokaler i Møllergata 4 i Oslo blir neste uke spennende dager for alle fotointeresserte. Alle de store produsentene stiller med stands og viser fram produktene sine, så du kan stille dem spørsmål om alt du lurer på.
Omfattende program
Men enda mer spennende blir foredragene og workshopene. FotoVideo har hentet inn en del store navn som vil dele sin kunnskap med deg. Det store trekkplasteret blir Mira Craig som skal snakke om hvordan hun lager sine egne musikkvideoer. I tillegg kommer Svein Bringsdal og Yngve Ask og Johnny Haglund for å forteller om hvordan de jobber.
Det blir kurs i fargestyring og kalibrering. Ole Jørgen vil ha workshop i naturfotografering ved Østensjøvannet. Roger Brendhagen holder kurs i makrofotografering og hvordan man forteller en historie med bilder. Sist men ikke minst kommer Stian Evensen og holder workshop i skateboardfotografering (gratis, men krever forhåndspåmelding).
Alle kursene og workshopene er gratis.
Stor mengde messetilbud
Som seg hør og bør på en sommermesse, er det naturligvis også en rekke messetilbud. Det vil bli tilbud som varer hele uken og egne dagstilbud hver dag.
Alle messeprisene blir å finne i messekatalogen som kan lastes ned herfra fra fredag 25. Samme sted vil du også finne fullstendig kursprogram.
Fotoutstilling med prisbelønte fotografer fra Dagens Næringsliv
I hele tirsdag kl. 17.00 vil det også være fotoutstilling i underetasjen, der du kan se bilder av Aleksander Nordahl og de andre prisbelønte fotografene i Dagens Næringsliv. I motsetning til de fleste andre aviser i Norge, har DN satset tungt på foto, og har en egen fotografstab som ikke bare tar nyhetsbilder av menn i dress, men også lager fotoreportasjer for Magasinet og D2.
Messen varer fra 29. mai til 2. juni i hele butikkens åpningstid fra 10.00-18.00 hver dag. Tilbudene gjelder både i butikken og på nett. Dagstilbudene blir lagt ut på nett kl 20 hver kveld.
 - FotoVideo
FotoVideo
 - Fra høstmessen
Fra høstmessen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu