Fotomaraton for tredje gang

25. august arrangeres den tredje utgaven av Oslo fotomaraton. 12 temaer skal tolkes på like mange timer.
For tredje år på rad arrangeres det fotomaraton i Oslos gater denne sommeren. I løpet av 12 timer skal 12 temaer tolkes fotografisk.

-I tillegg til utholdenhet krever fotomaratonet et blikk for det gode motivet og et medbragt reservoir av kreativitet som kan porsjoneres ut gjennom dagen. Viktigst av alt er imidlertid et ønske om å traske gatelangs en sensommerlørdag i Oslo sammen med kjente og ukjente og utøve uhøytidelig fotografiaktivitet, kombinert med besøk på noen av byens hyggeligste vannhull, skriver arrangørene Terje Abusdal og Anders B. Bisgaard i en pressemelding.

Startskuddet går kl. 11 på Cafe Vespa, der deltakerne får utdelt de første tre temaene og møtested for neste utdeling. Hver tredje time møtes deltakerne på et nytt sted, der de får deltakerkortet stemplet og utdelt tre nye temaer. Når minnekortet leveres inn kl. 23, skal det kun inneholde 12 bilder i riktig rekkefølge.

Det koster 190 kroner å delta, hvorav 50 kroner går til et samarbeidsprosjekt mellom Oslo fotomaraton og Bistand for barn, som gir ungdommer på en videregående skole i Colombia muligheten til å studere fotografi valgfag.

Det skal kåres vinnere i to kategorier, beste serie og beste enkeltbilde. Premiene inkluderer workshop, kameraer og prints.

Mer informasjon om maratonet på blanko.no/fotomaraton
Christine Nilsen -
Christine Nilsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Terje A.
Hei Pål!

Dersom du ikke har kort kan du møte opp på dagen, så ordner vi det. Og dersom du kikker under menypunktet "Om oss" så finner du kontaktsiden med epost i venstre meny.

Håper dette er oppklarende, og at vi ses om et par uker!

Hilsen Terje (arrangør)
12.8.2012
Pål I.
Dette er desverre forbeholdt de med gjeldsønsker (les; kort.) Dessuten finnes ingen e-mail adresse på siden som en kan benytte så en kan få vite hvilke andre metoder en kan melde seg på med. Dårlig og skuffende opplegg!
9.8.2012
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu