Sosialt kamera

Med Nikons nye Coolpix S800c kan du dele bilder, surfe på nett og kommunisere via Skype.
Nikon lanserte en rekke nye kompaktkameraer i dag, men den største nyheten var nok den nye Coolpix S800c. Mens det forfra har utseendet til et litt ekstra bredt kompaktkamera, vitner den 3,5 tommer store berøringsskjermen og de få fysiske knappene på baksiden om noe annet.

Kameraet er nemlig bygget på Android-plattformen, har fått internetttilkobling og har mye de samme bruksområdene som en smarttelefon. Du kan spille spill, kommunisere via Skype, høre på musikk og ikke minst dele bilder og videoer til applikasjoner som Youtube, Facebook, Twitter og Instagram. Du kan imidlertid ikke ringe med kameraet.

- Hvilke bilder deler vi? Jo, de vi tar med telefonen. Nå kan du dele bilder fra et ordentlig kamera, uttalte Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge på en pressekonferanse i dag.

Kameraet har fått 16 megapiksler, CMOS bildesensor, 10xzoom og mulighet for å filme i Full HD med stereolyd. Bildestabilisator, innebygd GPS og serieopptak på 8 bilder per sekund er blant andre funksjoner.

COOLPIX S800c skal være i salg fra 27. september i fire farger: sølv, rødt, hvitt og sort. Veiledende pris er kr 3390 kroner.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu