Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoutstilling

Bekkalokket Fotoklubb feirer sitt 35-års jubileum med utstilling!
PRESSEMELDING:

Bekkalokket Fotoklubb ble stiftet av en kameratgjeng i 1977, og har på 35 år vokst till å bli en av Norges største og mest aktive fotoklubber. Flere av medlemmene fra den gang er fortsatt aktive, og klubben har en god miks av gamle og nye medlemmer, unge og gamle, menn og kvinner.

Medlemsmassen speiler samfunnet, og det vil også være tydelig i bredden på bildene vi viser på denne utstillingen. Utstillingen består av over 40 bilder i stort format, de fleste i str. 60x90 cm. Vi har vært så heldig å få lov å stille ut bildene våre på Impulssenteret i Vaskerelven 1. (Chagall pub på kveldstid).

Bekkalokket fotoklubb ønsker å motivere og bringe frem kreativitet blant våre medlemmer, og det tror jeg man vil se når utstillingen åpner. Vi i Bekkalokket Fotoklubb engasjerer oss også både nasjonalt og internasjonalt. I mai 2012 arrangerte vi Nasjonalt Fototreff for 120 amatørfotografer fra hele landet til en fire dager lang fotofest, og i 2013 gjør vi det samme men på internasjonal basis. Fotografer fra hele verden kommer til Bergen og Hordaland i en hel uke til ende for å fotografere, og være sosiale. Som dere forstår er det en svært vital 35-åring som inviterer til utstilling!

Utstillingen vil henge fra 29.oktober till 28.november.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu