Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon lanserer nye modeller i IXUS- og PowerShot A-seriene

Canon utvider i dag sin serie med kompaktkameraer med fire nye elegante og brukervennlige modeller.
Oslo, 7. januar 2013 – Canon utvider i dag sin anerkjente serie med kompaktkameraer med fire nye elegante og brukervennlige modeller – IXUS 140 samt
PowerShot A3500 IS, PowerShot A2600 og PowerShot A1400. Alle modellene er designet for å gjøre det enda enklere å ta stillbilder og HD-film, og hver av dem tilbyr egne morsomme og automatiske funksjoner. Og det nye IXUS 140 forener enkel betjening med enestående stil.

Canons bildekvalitet gir suverene resultater

Alle de nye modellene drives av Canons bildeteknologi som sikrer enestående kvalitet. Canons DIGIC 4-prosessorteknologi er kombinert med høyoppløselige 16,0 megapikslers sensorer som gir detaljerte og fargerike bilder på et øyeblikk, slik at du foreviger ethvert minne slik du husker det.

28mm vidvinkel Canon-objektiver lar deg fange mer av motivet, noe som gir perfekt utgangspunkt for familiebilder, bursdagsselskaper eller ferielandskap. De nye PowerShot-modellene har 5x optisk zoom, mens det nye IXUS 140-kameraets kraftige 8x optisk zoom bringer deg enda tettere innpå motivet. Canons ZoomPlus-teknologi øker også digital-zoomens rekkevidde til opptil det dobbelte av en optisk zoom. Resultatet er suveren bildekvalitet – perfekt når du vil komme tettere innpå objektet på bytur eller i et familieselskap.

IXUS 140 og PowerShot A3500 IS har Canons teknologi for optisk bildestabilisering. Intelligent bildestabilisering (IS) registrerer typen kamerarystelser og velger automatisk optimale kamerainnstillinger blant seks ulike for å motvirke rystelsene. Innstillingen for digital bildestabilisering, som er inkludert i PowerShot A2600 og PowerShot A1400, registrerer automatisk alle bevegelser i kameraet eller objektet og vil ved behov justere kameraets ISO og lukkerhastighet, eller til og med ta flere bilder for å sikre skarpe og klare resultater.

Knips og del på øyeblikket

Canons nye IXUS 140 og PowerShot A3500 IS er del av en utvidet serie med Wi-Fi-aktiverte kameraer – ideelle for alle som ikke vil vente med å dele bildene sine. Med Canons gratis CameraWindow-app kan du trådløst overføre bilder eller film til både iOS- og Android™-baserte smarttelefoner eller nettbrett når du er på farten, eller overføre direkte til sosiale nettverk som Facebook®. Wi-Fi-tilkopling[i] kombinert med CANON iMAGE GATEWAY gir deg også frihet til å dele eller sikkerhetskopiere bilder direkte fra kameraet til nettet. Med 10 GB personlig lagringskapasitet er CANON iMAGE GATEWAY en suveren nettbasert løsning for lagring og deling av bilder og film. Du kan også automatisk overføre bildene til en datamaskin, eller ta trådløse utskrifter[ii] fra kameraet på kompatible skrivere, som Canon SELPHY- og PIXMA-modeller, slik at bildene kan skrives ut og vises nesten øyeblikkelig etter fotografering.

Ferieminner og stedsinformasjon kan også lagres og merkes på bildene i IXUS 140 og PowerShot A3500 IS med funksjonen GPS via mobil. Med Canons CameraWindow-app kan du trådløst synkronisere kameraet med smarttelefonens GPS. På slutten av dagen kan Wi-Fi aktiveres for å samkjøre bildene på kameraet med stedsinformasjonen som er lagret på smarttelefonen.

Enkel fotografering – stor kreativitet

Alle de nye modellene er fullpakket med morsomme og brukervennlige funksjoner. Nå er det fantastisk enkelt å forevige de beste minnene eller slippe kreativiteten løs. I tillegg til stillbilder med en unik kvalitet kan kameraene raskt veksle til HD-film med 720p-kvalitet – perfekt for visning på større HD-skjermer med et enkelt trykk på den dedikerte Movie Record-knappen. Du kan også nyte en unik pek-og-skyt-funksjonalitet med Smart Auto, eller gi bildene en helt spesiell vri med Kreative filter.

IXUS 140 – knips med stil

IXUS 140 er det ideelle kamera for den stilbevisste bruker som ser etter et perfekt lommekamera til å ta med på eventyr. Den kraftige teknologien er pakket inn i et meget slankt og elegant kamerahus som fås i fire farger – grå, sølv, rød og rosa. En stor 7,5 cm (3.0’’) PureColor II G LCD-skjerm sikrer også behagelig komponering og visning av bilder.

En PowerShot for enhver lommebok

Den nye kolleksjonen PowerShot A- kameraer tilbyr en modell for enhver lommebok. De er ideelle for alle som ønsker seg enkel brukervennlighet og elegant design. PowerShot A3500 IS og PowerShot A2600 har iøynefallende front-overflater i aluminium og fås i fire intense farger[iii]. PowerShot A3500 IS og PowerShot A2600 har klar 7,5 cm (3,0’’) LCD-skjerm, mens PowerShot A1400 har en 6,7 cm (2,7’’) skjerm som gir enkel visning av bilder og gode tips. PowerShot A1400 har også optisk søker – ideelt for deg som foretrekker en mer tradisjonell fotoopplevelse.

Alle nye modeller har Canons nye Øko-innstilling som er designet for å spare batteritid. Innstillingen slår automatisk av noen av funksjonene, som LCD-skjermen, i hvilemodus, slik at du kan fotografere lenger.

IXUS 140 – Sentrale funksjoner:

· Elegant Wi-Fi IXUS i fire farger

· 8x zoomobjektiv, 28mm vidvinkel

· 16 megapiksler

· Intelligent bildestabilisering

· Wi-Fi for enkel deling og GPS via mobile enheter

· 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD

· HD-film (720p) med Film-knapp

· Smart Auto (32 motiver)

· Morsomme og kreative innstillinger

· Øko-innstilling

PowerShot A3500 IS – Sentrale funksjoner:

· 16 megapiksler

· 28mm vidvinkel, 5x zoomobjektiv; 10x ZoomPlus

· Intelligent bildestabilisering

· Wi-Fi; GPS via mobil

· Slamkt kamerahus med overflate i metall

· 7,5 cm (3,0”) LCD-skjerm

· HD-film (720p) med Film-knapp

· Smart Auto (32 motiver); Hjelp-knapp

· Øko-innstilling

· Kreative innstillinger. Live View-innstilling

PowerShot A2600 – Sentrale funksjoner:

· 16 megapiksler

· 28mm vidvinkel, 5x zoomobjektiv; 10x ZoomPlus

· 7,5 cm (3,0”) LCD-skjerm

· Slankt kamerahus med overflate i metall

· HD-film (720p) med Film-knapp

· Smart Auto og Hjelp-knapp

· Digital bildestabilisering

· Ansiktsgjenkjenning, Live View-innstilling

· Øko-innstilling

· Morsomme og kreative effekter

PowerShot A1400 – Sentrale funksjoner:

· 16 megapiksler

· 28mm vidvinkel, 5x zoomobjektiv; 10x ZoomPlus

· 6,8 cm (2,7”) LCD og optisk søker

· Smart Auto (32 motiver); Hjelp-knapp

· HD-film (720p) med Film-knapp

· Digital bildestabilisering

· Øko-innstilling

· Ansiktsgjenkjenning

· Kreative innstillinger; Live View-innstilling
 - PowerShot A3500 I
PowerShot A3500 I
 - PowerShot A2600
PowerShot A2600
 - PowerShot A1400
PowerShot A1400
 - IXUS 140
IXUS 140

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu