Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Stilleben - Død natur

5 fotografer fra Kolbotn fotoklubb har siden i sommer diskutert og utviklet ideèr om hva et stilleben- eller død natur er. Nå vil resultatet av tolkningene henge i galleriet i Kolben kulturhus, Kolbotn, i perioden 12-30 januar.
PRESSEMELDING:

Beth Helen Vilbo (45) har fotografert aktivt i snart 5 år og med eget studio er hun gruppas eneste profesjonelle fotograf med fokus på Familie- og Bedriftsfoto. Hun deltar på 4-5 salgsutstillinger årlig i Oslo og Omegn. Beth Helen bruker ofte sin egen sinnstemning som uttrykk i fotografiene. I høst har hun gjerne søkt mot et minimalistisk uttrykk; en terning, en kopp, to sikkerhetsnåler - "Less is more".

Roger Fadum (67) ble for alvor fanget av fotografering på 60-tallet under et opphold i USA. Roger har særlig jobbet med nærfotografi og helst av ting som står eller ligger i ro. Roger har en spesiell evne til å se hvordan en død gjenstand kan peke ut over seg selv, hvordan en skje og en engelsk konfekt kan bli en katt eller hvordan glass kan fortelle en historie.

Richard Engelstad (53) anskaffet sitt første digitale systemkamera for fem år siden. I løpet av disse årene har han lest alt om foto på Internet, lekt, eksperimentert og erfart. Han har foreløpig ingen favoritter innen fotografi, men liker å prøve ut nye ting, gjerne i vann. Richard er gruppas læremester i å bruke lys på en kreativ måte.

Knut Wefring (55) er aktiv som “håndballfotograf” for Follo, noe han har holdt på med i 5 år. Etterhvert er motivene blitt mer varierte enn håndballspillere som ikke står stille. Knut har et særlig blikk for de små detaljene, enten det er på et matmarked i Barcelona, blant gamle biler på en bilkirkegård i Sverige eller legoklosser.

Trygve Elias Solheim (65) fikk sitt første kamera i 1961, men ble for alvor fanget rundt 2000 da han fikk sitt første digitale kamera. Som fagskribent har han også bidratt med bilder. Høsten 2012 har han jobbet med bilder av døde dyr, gamle biler, avlagte damesko og Lego. Trygve er spesielt opptatt av å gi bildene en historie, enten utgangspunktet er biler, sko eller legofigurer.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu