Disse fotokonkurransene er åpne nå

Svart/hvitt, vill natur og mikrofoto. Akkurat nå finnes en det en fotokonkurranse for de fleste.
Begynnelsen på året er høytid for innsending til fotokonkurranser, når diverse foreninger og organisasjoner søker å kåre "årets beste bilder". 2013 er intet unntak, og under får du en oversikt over en rekke fotokonkurranser som er åpne for innsending akkurat nå.

Black & White Spider Awards er en årlig konkurranse for nettopp svart/hvitt-fotografi. Konkurransen er åpen for alle og består av en rekke kategorier, aom akt, fotojournalistikk og sport. Siste frist for å delta er 22. februar.

Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year er verdens kanskje mest prestisjetunge konkurranse for naturbilder, og hvert år stikker flere norske fotografer av med priser. Årets utgave består av kategorier som Animal Portraits, Urban Wildlife og Creative Visions og er åpen for alle uansett nivå og nasjonalitet. Det finnes også en kategori for unge naturfotografer. Konkurransen er åpen frem til 25. februar.

GDT European Wildlife Photographer of the Year er en konkurranse i samme sjanger, men kun åpen for europeiske fotografer. Konkurransen arrangeres av den tyske organisasjonen Gesellschaft Deutscher Tierfotografen og er åpen frem til 1. april.

Har du et spennende prosjekt på gang, kan du delta i Magnum Expression Award. Prisen består av en bokavtale med et forlag samt at du får en Magnum-fotograf som mentor. Frist for å sende inn er 28. februar.

Samme dag går fristen ut for å delta i Nikon Photo Contest. Konkurranse er åpen for alle og kategoriene består både av enkeltbilder, serier og video.

Leica Oskar Barnack Award er tross navnet åpen for alle profesjonelle fotografer. Det finens også en egen kategori for nykommere. Konkurransen er på jakt etter en fotoserie på inntil 12 bilder som "må dokumentere samspillet mellom menneske og miljø på en kreativ, diskret og banebrytende måte.". Frist for å delta er 1. mars.

Mikroskopfotografer kan delta i konkurransen Nikon Small World. Konkurransen er åpen for alle over 18 år med interesse for mikroskopfotografering. Årets utgave er åpen for innsending frem til 30. april.
Lucky Business -
Lucky Business

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Espen B.
.
27.1.2013
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu