Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Perfectly Imperfect

På Smia Galleri på Vålerenga i Oslo stiller Fotograf Hilde Brevig ut Perfectly imperfect, bilder tatt i Oslo by.
PRESSEMELDING:

Fotograf Hilde Brevig, (fotografhilde.no) har i disse dager sin debutantutstilling på Smia Galleri på Vålerenga. Alle 13 bildene er tatt i Oslo og printet på hvit aluminium (Arizona) og sponset av Canon.

Hun viser byens nyeste sider samt Oslos skyline slik den fremstår i 2013. Bildene er minimalistiske men med sjel og natur farger eller sort/hvitt. De skal egne seg til både hjem og på kontor. Bildene selges til priser fra kr 5.000,- og tittelen på salgsutstillingen er "Perfectly Imperfect".

Oslos nye ansikt foreviges i tidlig morgenstund og sene nattestimer. Kontrastfylt og vakkert, sort/hvitt og i farger. Dekorative bilder som egner seg i de fleste rom.

"Perfectly imperfect" dekker tankene og forestillingene til Fotograf Hilde om byen Oslo. Det sier også mye om hvor jeg liker meg i fotoverdenen, og hvordan så uendelig mye kan være vakkert og fint i segselv uten noen endring, og med eventuelle feil og mangler.

Hilde Brevig har jobbet mye med portrettfoto, landskap og arkitektur. Mangfoldet vises i utstillingen og det vil være noe fra alt. Likevel er den røde tråden at alle bildene er tatt i Oslo og tidlig eller sent på dagen, og samtlige printet på hvit aluminium med skjult oppheng. Spennende lysforhold og lite redigering av bildene i ettertid.
Dette er første fotoutstillingen hennes i Norge, men har tidligere stilt ut i Santa Margherita i Italia, men bilder fra områdene deromkring. Før det var det ca 7 år med maleri utstillinger ,da oljemalerier. Bilde komposisjon og lys har vært i fokus i de ti siste årene av hennes arbeid. I tillegg til å arbeide innen eiendom i ca 10 år har hun samtidig jobbet med bilder. Fasinasjonen for arkitektur og linjer vises i flere av bildene fra både Oslo skyline og Tjuvholmen.

Utstillingen "Perfectly imperfect" vises på kulturcafeen Smia Galleri på Vålerenga, Opplandsgata 19, frem til 2 juni 2013.
Hilde Brevig -
Hilde Brevig
Hilde Brevig -
Hilde Brevig
Hilde Brevig -
Hilde Brevig

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu