Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

4 ganger TIPA Awards til Nikon

Nikon har stukket av med fire individuelle priser av Technical Image Press Associaton (TIPA).
Oslo, 06.05.2013 – Nikon har stukket av med hele fire individuelle priser av Technical Image Press Associaton (TIPA) – Europas ledende bilde- og presseorganisasjon. TIPA Awards anerkjenner hvert år de beste produktene som er lansert det seneste året, og utmerkelsene anses å være blant verdens mest ettertraktede kamerapriser.

Nikon D7100 fikk prisen for « Best D-SLR Advanced», Nikon COOLPIX S01 for «Best Easy Compact Camera» mens Nikon COOLPIX P520 stakk av med seieren i kategorien «Best Superzoom Camera». I tillegg ble Nikon 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6 kåret til «Best CSC Entry Level Lens».
– Prisene er en stor anerkjennelse av kvaliteten i hele Nikons brede produktportefølje. TIPA-juryen består tross alt av redaktører fra hele 29 ledende fotomagasiner i hele verden som årlig møtes for å evaluere de nyeste produktene. Det er klart prisene betyr enormt mye for oss, sier Bjørn Mangset som er Country Manager i Nikon Norge.

Ekstremt sterkt år
Nicolas Gillet, Product Manager, Compact Digital Cameras i Nikon Europa, sier det er et privilegium for Nikon å vinne hele fire priser på tvers av D-SLR og kompaktkamerasegmentet.
– COOLPIX-serien har hatt et ekstremt sterkt år, noe utmerkelsene for det brukervennlige S01 og det allsidige COOLPIX P520 bekrefter, sier han.

Suksessoppskrift
Marina Gurevich, Product Manager i Nikon Europa, sier at hun på vegne av selskapet er stolt av at Nikon D7100 har fulgt suksessen til sin forgjenger som tok prisen i samme kategori i 2011.
– Utmerkelsene er en stor anerkjennelse av vårt brede produktspekter, sier hun.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu