Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

hvorsomhelst

Fotokunst i svart og hvitt. Tre kunstnere med hvert sitt uttrykk i bildene, men med en felles filosofi : ”Kunsten å se”.
PRESSEMELDING:

Lise Ekern
Jeg er opptatt av øyeblikkets stillhet, denne gangen i møte med trær. Ulike stemninger kommer og går: dag og natt, sol og regn, vinter og sommer. Disse forandringene berører også treet. Dette har jeg forsøkt å fange med kamera. Fotografiene har inspirert meg til små tekster som sammen med bildene har blitt til fotoboken ”ETHVERT TRE”.

Monica Ellingsen
Sort/hvit landskaps fotografi.Energi og ro, tradisjon og modernisme i samme uttrykk. Jeg ønsker å formidle min kunst ut fra mine egne opplevelser av den tilstedeværelsen som jeg finner når jeg fotograferer. Utfordringen her er å finne balansen mellom det harde og det myke. Med det stramme, minimalistiske utrykket ønsker jeg likevel en opplevelse av ro. Fokuset blir på noen få valgte element og resten av komposisjonen skal være støyfri.

Gro Midttun
Jeg har fotografert analogt og jobbet i mørkerom i 25 år. For et par år siden gled jeg gradvis over i den «digitale fotoverden», og mørkerommet ble avviklet. De siste årene har jeg fotografert mest landskap, helst forenklet til det nesten abstrakte, men jeg liker også godt å fordype meg i detaljer i stein, trær, - ja, alt mulig egentlig, bare jeg finner gode utsnitt, form og linjer, - med et ønske om å legge en artistisk nerve i motivvalget. Vinter, kulde og tåke er min beste årstid for foto.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu