Lofoten utenfor turistsesongen

Marius Nyheim Kristoffersen stiller ut fotografier fra et Lofoten etter at turistene har reist hjem i utstillingen "Uttaførr sesong" på Cyan :galleri.
"Hva er en turistattraksjon uten turister?" spør Marius Nyheim Kristofferen i en pressemelding for utstillingen "Uttaførr sesong" som vises på Cyan :galleri i Oslo denne helga.

Nyheim Kristoffersen har besøkt Lofoten utenfor turistsesongen for å finne ut nettopp dette. I tre uker kjørte han Lofoten rundt og fotograferte.

- Det er blitt et ærlig og direkte portrett av et sted de fleste kjenner gjennom postkort og hurtigrute-tv, men som i nedsnødd og forblåst versjon viser at Lofoten er mer enn bare en bedrift og en turistdestinasjon. Dette er mitt pek mot vår evne til å fremheve og polere det som solen skinner på, men samtidig forsømme det ekte og råe, forteller Nyheim i pressemeldingen.

"Utaførr Sesong" startet som et skoleprosjekt under utdanningen som fotojournalist ved Høgskolen i Oslo, og stilles nå ut etter at Nyheim vant utstillingsstipendet under Cyan :stipendutstilling 2013.

Utstillingen åpner 30. august kl. 18. Åpent lørdag og søndag 12-18. Mer informasjon på cyanstudio.no
Marius Nyheim Kristoffersen -
Marius Nyheim Kristoffersen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu