Fotomesse i Oslo

En rekke anerkjente fotografer står på programmet når FotoVideo arrangerer fotomesse denne uken.
– Denne gangen har vi virkelig gått noen ekstra skritt for å sikre de beste foredragsholderne. Her er det fotografer som har dekket kriger og katastrofer, dratt til de mest avsidesliggende steder for å få spennende bilder, eller rett og slett blitt hjemme og tenkt helt nytt. Uka er pakket full med et vell av inspirasjon og kilder til nye ideer. Nytt denne gangen er blant annet demonstrasjon av matfotografering ved Bård Næss og Magnus Sjøberg, skriver FotoVideo i en pressemelding.

I et tettpakket program kan man blant annet bli bedre kjent med fotografer som Jon Håtveit, Per Heimly, Dag Spant, Morten Hvaal, Yngve Ask, Kyrre Lien, Morten Løberg og Simon Skreddernes.

– I tillegg til minikurs i bruk av aktuelle produkter, har vi invitert en lang rekke profesjonelle fotografer til å fortelle om prosjekter de driver med og gi tips og inspirasjon til alle som vil høre på, sier Roar Sandvik i FotoVideo. - Noen av arrangementene vil også bli sendt live på internett. Kursene går både på dagtid og kveldstid, så det bør være mulig for alle å få med seg noe. Det vil bli kurs i bruk av populære kameramodeller, workshop i makrofotografering i Reptilparken, demonstrasjon av matfotografering og mye mer.

FotoVideo lover en rekke gode tilbud gjennom hele uken. Representanter for importører og importører er også tilstede på messen gjennom hele uken.

Kilde: Pressemelding

Messeprogram
FotoVideo -
FotoVideo

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu