Arrangerer fototur for sjette gang

Denne helgen inviteres fotointeresserte verden rundt til å samles for å gå på tur når den årlige Worldwide Photo Walk arrangeres for sjette gang.
Førstkommende lørdag skal til sammen flere tusen mennesker på forskjellige steder verden rundt igjen samles for å gå på fototur sammen.

Arrangementet Worldwide Photo Walk ble startet av Photoshopguruen Scott Kelby som en uformell hendelse der fotointeresserte mennesker kan samles for å ta bilder. Seks år senere har arrangementet spredd seg til (i skrivende stund) 1220 steder verden over. Over 24000 personer har meldt seg på og tallet er stadig økende.

Her i Norge skal det arrangeres turer fem steder fra Trondheim til Kristiansand. Mens førstnevnte vandring nærmer seg maks antall på 50 påmeldte, er det godt med plass på de andre.

De fleste turene varer et par timer, før man samles på en kafe for å se over bildene. De som ønsker det kan også delta i konkurransen, der premiene inkluderer blant annet kamera-utstyr, programvare og bøker.

Årets utgave av arrangementet finner sted lørdag 5. oktober og er gratis å delta på. Mer informasjon på worldwidephotowalk.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu