Manipulert virkelighet på Bølgen & Moi

Kenneth Røkstad Ekse Jensen er Interfotos debutantutstiller nr. 18.
Onsdag 13. november åpner Interfotos 18. debutantutstilling på Bølgen & Moi på Briskeby i Oslo. Denne gangen er det utstillingen "Don’t believe everything you see” av Kenneth Røkstad Ekse Jensen som skal pryde veggene.

Den selvlærte fotografen turnerte rundt i verden i 13 år som lydtekniker for forskjellige rock- og pønkeband. Interessen for fotografi oppsto underveis. På Bølgen & Moi skal han stille ut en serie fotomanipulasjoner.

- Kenneth tar objektene ut av sin egentlige sammenheng og setter dem sammen og skaper en ny verden hvor alt er mulig, skriver Interfoto i en pressemelding.

Jensen setter sammen manipulasjonene av bilder han selv har tatt og har som mål å lage vakre, fortellende bilder hvor surrealisme og virkelighet er blandet sammen.

- Kenneth Røstad Ekse Jensens bilder hensetter betrakteren til et eventyrlig sted utenfor tid og rom. Han går ut i vår verden og fotograferer den, men så dekonstruerer han hver minste detalj og setter fragmentene sammen på nye måter. Kenneth skaper et magisk univers med sin digitale malerpensel, en verden som ligner på vår, men som allikevel er annerledes, uttaler juryen i sin begrunnelse.

Interfoto debutantutstilling har blitt arrangert siden 2002 og har som mål å presentere ferske fotografer.

Utstillingen åpner på Bølgen & Moi Briskeby 13. november kl 18.

Mer informasjon om debutantutstillingen og tidligere vinnere på debutantutstilling.interfoto.no
Kenneth Røkstad Ekse Jensen -
Kenneth Røkstad Ekse Jensen
Kenneth Røkstad Ekse Jensen -
Kenneth Røkstad Ekse Jensen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu