Ny pris til nordiske fotografer

Sony World Photography Awards oppretter egen pris for nordiske amatørfotografer.
2014-utgaven av konkurransen Sony World Photography Awards skal dele ut en egen pris til de beste nordiske fotografene. Prisen er ny av året og arrangeres i samarbeid med Sony Nordic.

- Kåringen tilbyr spirende fotografer en fantastisk mulighet til å gi sitt arbeid til kjenne globalt og til å bli anerkjent sammen med verdens ledende fotografer, skriver Sony Nordic i en pressemelding.

Prisen er forbeholdt amatørfotografer og vinnerne kåres blant fotografer som har deltatt i en av de ti Open-kategoriene i konkurransen. En jury skal velge ut det beste enkeltbildet sendt inn av en nordisk fotograf, samt en andre og tredjeplass. Vinneren får et kamera og bildet sitt stilt ut under 2014 Sony World Photography Awards Exhibition på Somerset House i London.

Nordics National Award er åpen for alle nordiske statsborgere og frist for å delta er 6. januar 2014. Les mer om den nordiske prisen her

Det er nå rundt en måned igjen til fristen for å delta i Sony World Photography Awards 2014 går ut. Dette er sjuende gang konkurransen arrangeres og tidligere vinnere av hovedprisen, L'Iris d'Or/Sony World Photography Awards Professional Photographer of the Year, inkluderer Alejandro Chaskielberg, Mitch Dobrowner og Andrea Gjestvang.

Les mer på worldphoto.org
© Atle Gaarder, Norway, Shortlist, After Dark, 2011 Sony World Photography Awards -
© Atle Gaarder, Norway, Shortlist, After Dark, 2011 Sony World Photography Awards
© Nicolas Reusens Boden, Sweden, Entry, Open Nature & Wildlife, 2014 Sony World Photography Awards -
© Nicolas Reusens Boden, Sweden, Entry, Open Nature & Wildlife, 2014 Sony World Photography Awards

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu