Stipendutstilling for femte gang

Cyan :galleri inviterer nok en gang til stipendutstilling. Men skal du delta må du kjappe deg!
For femte år på rad arrangerer Cyan :galleri stipendutstilling. Fotografer inviteres til å sende inn sine arbeider for å kjempe om stipend i en av seks kategorier, inkludert utstillingsstipend, utdanningsstipend og materialstipend. Det er åpent for alle å delta, uansett fotografisk nivå.

- Tidligere år har deltakerene vært en god blanding av amatører, kunstnere, studenter og profesjonelle fra mange ulike fotografiske sjangere, forteller en av arrangørene, Henrik Lindal.

Alle innsendte bilder blir stilt ut under utstillingsuken 27. januar-2. februar. Seks stipender til en samlet verdi av 30 000 kroner skal deles ut i løpet av kvelden 1. februar. Alle besøkende som kommer innom i løpet av uken kan stemme på sine favorittbilder, og vinnerne trekkes tilfeldig ut fra stemmebunken. Den som har levert inn stemmen, får verket de har stemt på.

Unntaket er utstillingsstipendet, som juryeres av en fagjury bestående av blant annet Mikkel McAlinden, Helene Gulaker Hansen og fjorårets vinner, Marius Nyheim kristoffersen, samt festivalstipendet som deles ut av deltakerne selv.

Fristen for å delta er 10. januar. Les mer om stipendutstillingen og hvordan du deltar
her
Marius Nyheim Kristoffersen -
Marius Nyheim Kristoffersen
Utstillingsstipend 2013

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu