dokfoto i gang

Det er duket for en helg med visuelle reiser når dokfoto14 arrangeres på Litteraturhuset i Oslo denne helgen.
Snora er klippet for årets første fotofestival – dokfoto14. Det blir en helg med visuelle reiser, dette året anført av en kvinnelig fotografmajoritet som skal entre scenen og forhåpentligvis også flere hundre netthinner i løpet av de neste tre dagene.

Geografisk sett legger vi ut på en reise som strekker seg fra Norge i nord til Afrika i sør, USA i vest og Asia i øst. Tematisk sett skal vi introduseres for et bredt register – fra fargerik situasjonskomikk kvittert Peter Dench til dødsens alvor i sort-hvitt signert Mariella Furrer.

Debattredaktør Hilde Sandvik fra Bergens Tidende vil møte flere av fotografene for samtale med publikum i etterkant av kveldens visninger, både fredag og lørdag.

I dag åpner dørene klokken 18 00 i storsalen på Litteraturhuset i Oslo i kveld. Festivalarrangør Terje Bringedal opplyser til foto.no at det fortsatt er noen ledige billetter til de som har somlet. Lurer du på hva du skal i kveld? Flatskjerm og potetgull med beina på bordet? Niks, i kveld blir det storskjerm og en reise til verdens begynnelse, til innsikt og utsikt. Skynda på!

Foto.no er selvsagt tilstede og kommer med flere saker fra festivalen.

dokfoto14
Ilvy Njiokiktjien / Elles Van Gelder -
Ilvy Njiokiktjien / Elles Van Gelder

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu