Vårmesse hos FotoVideo

Årets vårmesse hos FotoVideo byr på en rekke interessante og gratis foredrag, blant annet med fotografer som Bjørn Opsahl, Johnny Haglund, Jens Haugen, Morten Hvaal, Jørn Areklett Omre, Tine Poppe og Roger Brendhagen.
Er du på jakt etter utstyr, inspirasjon eller kanskje et foredrag, kurs eller en workshop når det går mot lysere tider? I så fall kan det være en idé å legge turen innom FotoVideo 24.–30. mars. De lokker også med mange messetilbud, som blir å finne på fotovideo.no fra 21. mars.

Årets program er svært ambisiøst, ikke minst med mange gratis kurs og foredrag – og her er det noe som er verdt å få med seg for enhver, fra tips om pakking av fotoveske og valg av riktig stativ, til videoblogging, -filming og -redigering. I de fleste tilfellene er det bare å stille opp, men enkelte av kursene krever påmelding via kurs.fotovideo.no. Flere av arrangementene overføres også live og kan ses på www.fotovideo.no/live.

Programmet er imidlertid tett, og arrangementene går parallelt på tre steder hos FotoVideo, så det kan være lurt å laste ned messeprogrammet her: http://issuu.com/fotovideonorway/docs/messeprogram , og plukke ut det som er av størst interesse.

FotoVideo -
FotoVideo
Butikken i Møllergata åpner dørene for vårmesse 24.–30. mars

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Dag F.
Fordi det er lagt til et , på slutten så jeg nå.
20.3.2014
Dag F.
Linken til messeprogrammet fungerer ikke.
20.3.2014
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu