Luksuspapir fra Hahnemühle

Den tyske fotopapirprodusenten lanserer Photo Silk Baryta som et alternativ til Ilford Gold Fibre Slik.
Det nye papiret i Hahnemühle Photo-serien lanseres som et ekte barytpapir med silkeglanset overflate og en papirfarge som skal kunne gjengi "samtlige farger og toner av svart". Den knapt synlige papirstrukturen skal bidra både til "det taktile og optiske inntrykket" – og en høy wow-faktor. Det er med andre ord snakk om et papir som du bruker til de beste bildene dine, for eksempel de du vil stille ut.

Som seg hør og bør er det derfor et tykt og kraftig papir med en vekt på 310 gram/m². Det er også behandlet med et minimum av langtidsstabile stoffer som skal garantere en ren hvit papirfarge også for ettertiden.

Papiret er tilgjengelig fra autoriserte Hahnemühle-forhandlere fra midten av mars i ark- og rullformat. ICC-profiler for alle vanlige fotoskrivere er klare for nedlasting fra www.hahnemuele.com. Søker du på produsentens YouTube-konto, finner du også høyoppløste demobilder for nedlasting og utskrift.

Vi har i skrivende stund ikke klart å få tak i priser, men det må sies å være en kvalifisert gjetning når vi antar at papiret blir relativt kostbart.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu