Mobil og gratis bildebehandling for Android

Cyberlink Photo Director Mobile byr på gratis bildebehandlng for nettbrett som kjører Android og har en størrelse på 7" eller mer.
Tradisjonelt har Cyberlink blant annet levert bildebehandlingsprogrammer til Windows-maskiner, men nå utvider de tilbudet til å omfatte nettbrett, i første omgang kun for Android-brett på syv tommer eller mer. Å drive noen større grad av bildebehandling på mindre skjermer er uansett noe plunder, så det virker fornuftig.

Appen er tilpasset berøringsskjermer og har mange maler og forhåndsinnstillinger. Man kan beskjære, fjerne objekter i bildene, justere fargemetning, konvertere til svart-hvitt, justere hvitbalanse, kontrast, lys, svart og hvitt. Det finnes en HDR-funksjon, egne verktøy for hudretusj og mengder av ulike effekter. Og selvfølgelig kan du dele bilder på sosiale medier, sende dem med epost osv. Du kan også få flere funksjoner, men da må du betale.

Vi har så vidt lekt litt med appen på en 7" Nexus og er positivt overrasket over brukervennligheten. Men prøv den selv ved å søke på Cyberlink Photo Director Mobile i Googles Play Store.

Cyberlink
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu