Inspirasjon i Berlin

Fra 9. april til 25. mai inviterer Olympus til noe de kaller "OM-D Photography Playground" i den tyske hovedstaden. Det kan være verdt å få med seg.
Sliter du med inspirasjonen og har problemer med å finne motiver i en hverdag som kanskje ikke alltid er like fargerik og spennende? Prøv en tur til Berlin!

"Den fotografiske lekeplassen", som Olympus kaller det, er bygd opp i operaverkstedene i Zinnowitzer Straße i Berlin Mitte (like ved U6, stasjon Naturkundemuseum). Omgivelsene er en rå gammel murbygning, og det hele er bygget opp som en interaktiv utstilling som inviterer til "å la seg overraske, til å oppleve og til å eksperimentere" blant installasjoner av ni internasjonalt kjente kunstnere, blant andre AlexandLiane, 3Destruct(ANTivJ), Clemens Behr, Dean Chamberlain og Leandro Erlich.

Olympus låner ut OM-D E-10-kameraer til alle som vil gå på oppdagelsesferd i et landskap av speil, operakulisser, lys og optiske effekter som nok er en del annerledes enn de fleste er vant til. Arrangøren lover at "dimensjoner forskyves og virkeligheten løses opp". Her kan du prøve helt nye innfallsvinkler og ideer, og du får også med deg SD-kortet med bildene du har tatt.

Adressen er Photography Playground, Opernrverkstätten, Zinnowitzer Straße 9, 10115 Berlin. Arrangementet er åpent hver dag fra 11 til 19. Gratis entré.

http://photographyplayground.olympus.de
Olympus -
Olympus
Intervjuet med Leigh Sachwitz er på engelsk og finnes på nettadressen over

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu