Søker årets beste reisebilder

Travel Photographer of the Year 2014 er åpen for innsending.
En av verdens største reisefotokonkurranser er igjen på jakt etter årets beste bilder.

Travel Photographer of the Year 2014 består av tre porteføljekategorier, tre enkeltbildekategorier, en kategori for nye talenter og en videokategori. Med temaer som Tribes, Spirit of Adventure og Earth, Air, Fire and Water skal konkurransen kåre de beste bildene i hver kategori, samt en hovedvinner.

Unge fotografer under 18 kan delta i kategorien Young Travel Photographer of the Year 2014, mens kategorien for nye talenter kun er åpen for amatører og semi-profesjonelle fotografer.

Konkurransen er åpen for alle uansett nasjonalitet, nivå og alder, med unntak av kategoriene nevnt over. Hovedvinneren, som får tittelen Travel Photographer of the Year 2014, blir valgt blant fotografer som har sendt inn to eller flere porteføljer.

Premiene består av blant annet reiser, penger og whisky. I tillegg blir et utvalg bilder vist på en utstilling i London neste år. Juryen består blant annet av fotografene Eamonn McCabe og Chris Weston, samt redaktører for FOTOmagazin og Condé Nast Traveller. I fjor deltok fotografer fra nærmere 100 land.

Norske fotografer har gjort det bra i konkurransen de siste årene. I fjor gikk Johnny Haglund til topps i kategorien Wild Stories og i 2012 fikk Arne Strømme og Hilde Foss henholdsvis hederlig omtale og en førsteplass for sine bilder.

Frist for å delta er 1. oktober. Les mer på tpoty.com
Jasper Doest -
Jasper Doest
David Oliete -
David Oliete

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu